Windows 11 Lite sürüm kullanılmalı mı?

Kahretbhgg

Decapat
Daha fazla  
Dostlar Ryzen 5700U ne yazık ki 8 GB onboard RAM'li bilgisayara sahibim ben bunu yükseltemiyormuşum. Bu yüzden Lite sürüm mü kursam acaba diye düşünüyorum. Sizce kurmalı mıyım? Kurmalısınız diyorsanız link atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 Lite diye bir versiyon yok.

Eğer 10'dan memnunsanız yükseltmeyin. Ayrıca bu sürüm resmi değil. Dolayısıyla güvenilir değil. Güncelleme alıyor mu bilmiyorum.

Var ama resmi olarak yayınlanmadı. Oynanmış sürüm.
Sonuç olarak böyle bir versiyon yok. Ayrıca biraz araştırdım ve Windows 10'u boyayarak millete Windows 11 Lite diye yutturmuşlar. Yüklenmesi sakıncalı. Windows 11'e sistem gereksinimleri yetmiyorsa Windows 10 ile devam edilmeli.

Bypass ederek yükseltebilirsiniz, ayrıca o işlemciyle hayli hayli kaldırır. Lite sürüme falan gerek yok.

Sonuç olarak böyle bir versiyon yok. Ayrıca biraz araştırdım ve Windows 10'u boyayarak millete Windows 11 Lite diye yutturmuşlar.
Olabilir. Güvenilir değil zaten.

Dostlar normal Windows 11 zaten yüklü 8 RAM var onboard RAM varmış bunu 8'i çıkartıp 16 takamaz mıyız peki.

RAM'in onboard olması, RAM yükseltme yuvasının olmayacağı anlamına gelmiyor.
İllaki ek bir slot vardır yükseltme yapabilmek için, oraya 8 GB daha takarsanız 8+8 ile 16 GB D.C. elde edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…