Dostlar Ryzen 5700U ne yazık ki 8 GB onboard RAM'li bilgisayara sahibim ben bunu yükseltemiyormuşum. Bu yüzden Lite sürüm mü kursam acaba diye düşünüyorum. Sizce kurmalı mıyım? Kurmalısınız diyorsanız link atar mısınız?
Sonuç olarak böyle bir versiyon yok. Ayrıca biraz araştırdım ve Windows 10'u boyayarak millete Windows 11 Lite diye yutturmuşlar. Yüklenmesi sakıncalı. Windows 11'e sistem gereksinimleri yetmiyorsa Windows 10 ile devam edilmeli.
Dostlar Ryzen 5700U ne yazık ki 8 GB onboard RAM'li bilgisayara sahibim ben bunu yükseltemiyormuşum. Bu yüzden Lite sürüm mü kursam acaba diye düşünüyorum. Sizce kurmalı mıyım? Kurmalısınız diyorsanız link atar mısınız?
Merhaba Technopat Sosyal kullanıcıları, daha önce paylaştığım açıkların RTM sürümüyle beraber kapatılması sonucunda RTM sürümüne özel yeni bir taktik keşfettim. Sizlerle paylaşayım dedim. Göstereceğim rehber için gerekli dosya: Windows11RTMBypass Bu seferki rehber için sadece 1 dosya yeterli...
RAM'in onboard olması, RAM yükseltme yuvasının olmayacağı anlamına gelmiyor.
İllaki ek bir slot vardır yükseltme yapabilmek için, oraya 8 GB daha takarsanız 8+8 ile 16 GB D.C. elde edebilirsiniz.