Windows 11 logosu foruma eklenecek mi?

rymphas

Hectopat
Daha fazla  
1625523629873.png

Merhabalar şu an securityboot ve TPM hatalarını çözdüm ve Windows 11 kullanıyorum çok şık onu belirteyim ama konu bu değil.
Bu işaretlediğim yerde Windows 10 logosu var ama Windows 11 kullanıyorum yeni logo ne zaman gelecek acaba bilen moderatör falan var mıdır?

Dosya Ekleri

• 1625523536505.png
    1625523536505.png
    14,6 KB · Görüntüleme: 64
Eki Görüntüle 1097695

Merhabalar şu an securityboot ve TPM hatalarını çözdüm ve Windows 11 kullanıyorum çok şık onu belirteyim ama konu bu değil.
Bu işaretlediğim yerde Windows 10 logosu var ama Windows 11 kullanıyorum yeni logo ne zaman gelecek acaba bilen moderatör falan var mıdır?
Büyük ihtimal XenForo yazılımı güncellediğinde gelir.

Xenforo'da böyle bir özelliği olduğunu hatırlamıyorum yani Xenforo güncellemesi gerekmeyecektir, tahminimce bir eklenti ile yaptılar ve eklentinin güncellenmesi gerekiyor olabilir veya direk yönetimin eklemesi gerekiyor olabilir. Şunu da belirtmekte fayda var, Windows 11 temelde Windows 10 baz aldığından dolayı Windows 10 olarak görünüyor olabilir kısaca bir hatada olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı