4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 9 Temmuz 2021 #41 er4n dedi: Linux Mint'in kendi mağazasında Wine var rahatca kurulum yapabilirsiniz. Ben WinRAR kurdum. Genişletmek için tıkla... Harikaymis yarin gecmeyi deneyeceğim Mint'e oneriniz için teşekkür ederim arayüzünü sevdim bayağı Windows 10 gibi.
er4n dedi: Linux Mint'in kendi mağazasında Wine var rahatca kurulum yapabilirsiniz. Ben WinRAR kurdum. Genişletmek için tıkla... Harikaymis yarin gecmeyi deneyeceğim Mint'e oneriniz için teşekkür ederim arayüzünü sevdim bayağı Windows 10 gibi.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Temmuz 2021 #42 4K KESİTLER dedi: Harikaymis yarin gecmeyi deneyeceğim Mint'e oneriniz için teşekkür ederim arayüzünü sevdim bayağı Windows 10 gibi. Genişletmek için tıkla... Mint yeni başlayanlar için en ideali.
4K KESİTLER dedi: Harikaymis yarin gecmeyi deneyeceğim Mint'e oneriniz için teşekkür ederim arayüzünü sevdim bayağı Windows 10 gibi. Genişletmek için tıkla... Mint yeni başlayanlar için en ideali.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 9 Temmuz 2021 #43 416274 dedi: Mint yeni başlayanlar için en ideali. Genişletmek için tıkla... .exe olan setup dosyasini calistirabiliyoruz değil mi Wine ile yoksa terminal ile zor.
416274 dedi: Mint yeni başlayanlar için en ideali. Genişletmek için tıkla... .exe olan setup dosyasini calistirabiliyoruz değil mi Wine ile yoksa terminal ile zor.
er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #44 4K KESİTLER dedi: Harikaymis yarin gecmeyi deneyeceğim Mint'e oneriniz için teşekkür ederim arayüzünü sevdim bayağı Windows 10 gibi. Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan kat kat daha iyi hem hızlı hem işlevli hem Ultra virüse karşı korumalı. Nice. 4K KESİTLER dedi: .exe olan setup dosyasini calistirabiliyoruz değil mi Wine ile yoksa terminal ile zor. Genişletmek için tıkla... Evet.
4K KESİTLER dedi: Harikaymis yarin gecmeyi deneyeceğim Mint'e oneriniz için teşekkür ederim arayüzünü sevdim bayağı Windows 10 gibi. Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan kat kat daha iyi hem hızlı hem işlevli hem Ultra virüse karşı korumalı. Nice. 4K KESİTLER dedi: .exe olan setup dosyasini calistirabiliyoruz değil mi Wine ile yoksa terminal ile zor. Genişletmek için tıkla... Evet.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Temmuz 2021 #45 4K KESİTLER dedi: .exe olan setup dosyasini calistirabiliyoruz değil mi Wine ile yoksa terminal ile zor. Genişletmek için tıkla... Wine ile açıyorsunuz.
4K KESİTLER dedi: .exe olan setup dosyasini calistirabiliyoruz değil mi Wine ile yoksa terminal ile zor. Genişletmek için tıkla... Wine ile açıyorsunuz.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 9 Temmuz 2021 #46 er4n dedi: Windows 10'dan kat kat daha iyi hem hızlı hem işlevli hem Ultra virüse karşı korumalı. Nice. Genişletmek için tıkla... Ama virus korumasi fazladan RAM yiyordur.
er4n dedi: Windows 10'dan kat kat daha iyi hem hızlı hem işlevli hem Ultra virüse karşı korumalı. Nice. Genişletmek için tıkla... Ama virus korumasi fazladan RAM yiyordur.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Temmuz 2021 #47 Linux distrosu kullanmanın avantajları aşırı hızlı,güvenli Minecraft ve CS:GO gibi oyunlar üzerinde yüksek FPS veriyor. 4K KESİTLER dedi: Ama virus korumasi fazladan RAM yiyordur. Genişletmek için tıkla... Hayır. Hocam kafanıza estiği gibi istediğiniz her dosyayı açamıyorsunuz Linux üzerinde.
Linux distrosu kullanmanın avantajları aşırı hızlı,güvenli Minecraft ve CS:GO gibi oyunlar üzerinde yüksek FPS veriyor. 4K KESİTLER dedi: Ama virus korumasi fazladan RAM yiyordur. Genişletmek için tıkla... Hayır. Hocam kafanıza estiği gibi istediğiniz her dosyayı açamıyorsunuz Linux üzerinde.
er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2021 #48 4K KESİTLER dedi: Ama virus korumasi fazladan RAM yiyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle değil Windows gibi buna kolay kolay virüs bulaşmıyor öyle bir antivirüsü yok
4K KESİTLER dedi: Ama virus korumasi fazladan RAM yiyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam öyle değil Windows gibi buna kolay kolay virüs bulaşmıyor öyle bir antivirüsü yok
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 9 Temmuz 2021 #49 Casper Nirvana laptop uma kurmak istiyorum default Win 8 ve Windows 7 secenegi var BIOS'ta Linux yok hangisi secilecek.
Casper Nirvana laptop uma kurmak istiyorum default Win 8 ve Windows 7 secenegi var BIOS'ta Linux yok hangisi secilecek.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.884 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 9 Temmuz 2021 #50 4K KESİTLER dedi: Casper Nirvana laptop uma kurmak istiyorum default Win 8 ve Windows 7 secenegi var BIOS'ta Linux yok hangisi secilecek. Genişletmek için tıkla... Flash Bellek ile kendiniz yazdırıp kurcaksınız. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com Burdan ISO dosyası indirin size uygun olanı. Sonrada burdan yazdırma programını indirin. Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Rufus: Create bootable USB drives the easy way rufus.ie
4K KESİTLER dedi: Casper Nirvana laptop uma kurmak istiyorum default Win 8 ve Windows 7 secenegi var BIOS'ta Linux yok hangisi secilecek. Genişletmek için tıkla... Flash Bellek ile kendiniz yazdırıp kurcaksınız. Home - Linux Mint Linux Mint is an elegant, easy to use, up to date and comfortable desktop operating system. linuxmint.com Burdan ISO dosyası indirin size uygun olanı. Sonrada burdan yazdırma programını indirin. Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Rufus: Create bootable USB drives the easy way rufus.ie