Windows 11 "lütfen bekleyin" ekranında donuyor

erayisteya

Decapat
Yer
Adana / Çukurova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram
Bilgisayarı açıyorum, ltfen bekleyin ekranında kalıp duruyor masaüstüne dair bir şey gelmiyor, 5 6 saattir bekliyorum bir şey olmadı, artı olarak kasa fena ısınıyor, ne yapabilirim? Sorun gider bölümünden yapılabilecek bir şey var mı?

Windows logosundan sonra kilit ekranı gelmeden önce yükleme animasyonuyla "lütfen bekleyin" mi yazıyor yoksa Windows logosu varken altta mı yazıyor?

Windows logosu gidince dönmeye başlayıp "lütfen bekleyin* geliyor. Yani Windows'a dair bir şey göremeden geliyor.

Şimdi sorun bir çok şeyden kaynaklanıyor olabilir ya LockApp ya Winlogon bunların başında. O yüzden LockApp'ta olup olmadığını anlamak için telefonunu bilgisayara bağla eğer yanda bir mesaj kutusu gözükürse o zaman kilit ekranındasın ki o mesaj kutusuna basarsan seni parola girme kısmına gönderebilir. Bir dene ona göre devam edelim

Telefonunda dosya paylaşımını seçmen lazım bu arada

Şimdi sorun birçok şeyden kaynaklanıyor olabilir ya lockapp ya winlogon bunların başında. O yüzden Lockapp'ta olup olmadığını anlamak için telefonunu bilgisayara bağla eğer yanda bir mesaj kutusu gözükürse o zaman kilit ekranındasın ki o mesaj kutusuna basarsan seni parola girme kısmına gönderebilir. Bir dene ona göre devam edelim.

Telefonunda dosya paylaşımını seçmen lazım bu arada.

Deniyorum hocam, onu denerken winlogon yöntemini de söyler misiniz? Bu sırada her şey Rectify11 kurduktan sonra oldu kaldırılmıyorda program.

Winlogon neredeyse her şeyi yönettiği için onun bir sorununu tespit etmek zor bir çok uygulama ile haberleşerek çalışıyor onlardan biri LockApp be LogonUI. Bilgisayarı onar kısmından cmd ile bir şekilde bir şeyler denenebilir. Rectify 11'in böyle bir şey yapması garip

Winlogon neredeyse her şeyi yönettiği için onun bir sorununu tespit etmek zor birçok uygulama ile haberleşerek çalışıyor onlardan biri lockapp be logonuı. Bilgisayarı onar kısmından CMD ile bir şekilde bir şeyler denenebilir. Rectify 11'in böyle bir şey yapması garip.

Hocam applock olmadı, şimdi DISM çalıştırıp deneyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı