Windows 11 "main process JavaScript error relaunch and try again." hatası

ismail34

Megapat
Windows 11 "main process JavaScript error relaunch and try again." hatası alıyorum. Her Windows başladığında bu açılıyor ve gitmiyor "ok" dememe rağmen. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı? Discord ile bağlantısı yok, tüm DC dosyalarını kaldırdım yine aynı sorunla karşılaştım. Farklı bir kullanıcı (oturum) hesabı açtım. Yeni kullanıcı hesabında herhangi bir uyarı çıkmıyor ama ana oturum hesabında çıkıyor.

Bu hata bir uygulamanın bozulmuş bir yapılandırma dosyasından ya da sistem başlangıcında çalıştırılmak istenen ama eksik veya hatalı olan bir dosyadan kaynaklanıyor. Hatanın yalnızca ana kullanıcı hesabında çıkması, o hesaba özel bir başlangıç öğesinden ya da kullanıcı klasöründe çalışan bir arka plan sürecinden kaynaklandığını gösteriyor. Başlangıç programlarını kontrol etmeni ve otomatik başlatma klasörlerini temizlemeni öneririm.

Başlangıçta her zaman kullandığım programlar çalışıyor hepsini devre sışı mı bırakayım 4-5 uygulama var sadece. Ayrıca otomatik başlatma klasörleri nasıl temizlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…