Windows 11 MAK key Retail oldu

HalerG

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar herkese, ben ucuza Windows 11 dijital lisans anahtarı almıştım ve bunlar MAK keymiş. Zaten Retail veya OEM olarak almadım satış adı bu şekildeydi. Her neyse geçenlerde kontrol ettiğimde bu keylerden hiçbiri girili değildi farklı bir anahtar kayıtlıydı sonu 3V66T'li ve Retail channel gözüküyordu ve bu anahtar sanırım Windows 11'in genel bir anahtarıymış yani internette bilinen bir anahtar. Showkeyplustan baktığımda installed key bu key gözüküyor ve altta aktivasyon için dijital bir lisans girin yazıyordu test ettim MAK keyleri girince o kayboluyor ama geri bu keye dönünce o uyarı çıkıyor. Ona rağmen Windows etkin ve dediğim gibi Retail gözüküyor. Windows eski etkinleştirmeleri tanıyıp bir formatta lisans anahtarım yok deyince otomatik bu genel keyleri giriyormuş yanılmıyorsam. Arka planda bu eski keyler çalışıyor olup MAK key olarak bilgisayarın çalışıyor olma ihtimali var mı? Sizce yeni bir OEM key alınır mı? Yoksa bu genel anahtarın kalması sıkıntı çıkarır mı?

Şunu da soru olarak eklemek istedim şu an cihazda OEM Key yok ve önceki aldığım keylerde MAK Key olduğuna göre buna rağmen nasıl Windows format sonrası bile etkinleştirmeyi tanımaya devam edebiliyor?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı