WOZF1N Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 127 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Eylül 2024 #1 Bilgisayarimda (masaüstü) müzik falan dinlerken kafasina göre kopuyor internete kablo ile bagliyim Wi-Fi MHz'si karisma ihtimali az. Cözümünü bilen var mı?
Bilgisayarimda (masaüstü) müzik falan dinlerken kafasina göre kopuyor internete kablo ile bagliyim Wi-Fi MHz'si karisma ihtimali az. Cözümünü bilen var mı?
bugraozcam Centipat Katılım 17 Mayıs 2024 Mesajlar 27 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 Benzer bir problem yaşadım, anakartım ASUS. Armour Crate uygulamasından Asus Bluetooth Driver güncellemesi yaparak sorunu çözmüştüm. Artı 0 Eksi
Benzer bir problem yaşadım, anakartım ASUS. Armour Crate uygulamasından Asus Bluetooth Driver güncellemesi yaparak sorunu çözmüştüm.
KS KS WOZF1N Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 127 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2024 #3 bugraozcam dedi: Benzer bir problem yaşadım, anakartım ASUS. Armour Crate uygulamasından Asus Bluetooth Driver güncellemesi yaparak sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende gecenlerde Gigabyte'in kendi programinda önerilden güncellemeleri yaptim bir anda artmaya basladi kopmalar falan. Artı 0 Eksi
bugraozcam dedi: Benzer bir problem yaşadım, anakartım ASUS. Armour Crate uygulamasından Asus Bluetooth Driver güncellemesi yaparak sorunu çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bende gecenlerde Gigabyte'in kendi programinda önerilden güncellemeleri yaptim bir anda artmaya basladi kopmalar falan.