Windows 11 masaüstü stabil değil

Fıratt10

Kilopat
Makaleler
13
Daha fazla  
Windows 11 yüklediğimden beri masaüstü bazen donuyor, sağ tık menüsü açılmıyor falan. Sizde de oluyor mu hiç?

Bende de var o sorun herkes stabil falan diyordu geçtik pişman olduk.

Windows 11 yüklediğimden beri masaüstü bazen donuyor, sağ tık menüsü açılmıyor falan. Sizde de oluyor mu hiç?

İlginçtir bir ara eski Laptop'umda yaşadım bu sorunu, ardında bir gün mavi ekran almaya başladım ve sorun touchpad sürücüsünü kurunca ortaya çıkıyordu. Cihazı söktüğümde ise Touchpad'in Flex'inde oksitlenme olduğunu gördüm soketi temizledim ve bir daha ne mavi ekran ne de ekranın belirli bir kısmında sağ Click'in basmaması sorunu ile karşılaşmadım.

Bende de bazen masaüstünde hiç bir yere tıklanmıyor görev çubuğu hariç. Chrome'u açıp kapatınca normale dönüyor.

Windows 11'den windows 10 na yeni geçtim 11'rin rolanti ayarı bozuk kardeşim windows 10 na geçince cihazımın fan sesi bile değişti.

Windows 10 tüm dertlerinden kurtulana kadar bir üst sürümü Windows 11 çıktı ki Windows 10 çıktığında bu kadar sorun yaratmıyordu kullanımda. Kim bilir Windows 11 tam olarak ne zaman düzelir bana kaderi Windows Vista ile aynı olacak gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…