Semih Güzel Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #1 Windows 11 kurdum yeni, temiz kurulum yaptım. OneDrive kapattım ama yine de masaüstünedekiler gözükmüyor tam olarak. Nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri 1.png 1,3 MB · Görüntüleme: 63 2.png 45,3 KB · Görüntüleme: 62
Windows 11 kurdum yeni, temiz kurulum yaptım. OneDrive kapattım ama yine de masaüstünedekiler gözükmüyor tam olarak. Nasıl düzeltebilirim?
Emir M. Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Zamanın Tanığı 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Temmuz 2016 Mesajlar 20.783 Makaleler 26 Çözümler 512 1 Haziran 2023 #2 Her masaüstündeki kısayol "Masaüstü" klasöründe saklanmadığı için. Bazılarının kendi dosya konumu var. Artı 0 Eksi
Her masaüstündeki kısayol "Masaüstü" klasöründe saklanmadığı için. Bazılarının kendi dosya konumu var.
KS KS Semih Güzel Megapat Katılım 10 Temmuz 2016 Mesajlar 80 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2023 #3 Emir M. dedi: Her masaüstündeki kısayol "masaüstü" klasöründe saklanmadığı için. Bazılarının kendi dosya konumu var. Genişletmek için tıkla... Masaüstü OneDrive ile çalışıyor sanırım kullanıcılar kısmındaki dosyaya girince oradaki masaüstünü sildim masaüstündeki uygulamalar da gitti değişik bir sistem anlayamadım hala. Artı 0 Eksi
Emir M. dedi: Her masaüstündeki kısayol "masaüstü" klasöründe saklanmadığı için. Bazılarının kendi dosya konumu var. Genişletmek için tıkla... Masaüstü OneDrive ile çalışıyor sanırım kullanıcılar kısmındaki dosyaya girince oradaki masaüstünü sildim masaüstündeki uygulamalar da gitti değişik bir sistem anlayamadım hala.