Windows 11 masaustu gidip gidip geliyor

bayramlenx

Centipat
Windows 11 masaustu surekli gidip geliyor.

Denediklerim / şarj aletini cikardim şarj biraz inince duzeldi hemen şarj aletini taktigimda şarj fullendiginde yine ayni sorunu verdi.
Denediklerim / suruculeri guncelledim tamamen guncel duzelmedi.
Denediklerim / bilgisayarin dilini İngilizce yaptim hala duzelmedi.

Cozum onerisi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
şarjı çıkar biraz bekle kendine gelsin sonra aygıt yöneticisinde pilleri devre dışı bırak şarja tak bu kadar...

Merhaba. Çözüm çok basit. Anlık olarak sorunu çözmek istiyorsan şarj kablosunu çıkarıp %100'ün altına inmesini bekleyebilirsin. %100'deyken şarjda kullanmak bu soruna sebebiyet veriyor.
Sorunu kökten çözmek de oldukça basit. Bilgisayarı şarjdan çekip tekrar kontrol sahibi olduktan sonra ayarlara git, bilgisayar dilini İngilizce yap. Sorun tamamen çözülecektir. Windows 10'a geri dönmene sebebiyet verecek bir dert değil.

Benim için basit değil çünkü lisansim tek dil.

Benim için basit değil çünkü lisansim tek dil.
Tek dil lisanslı bilgisayarlarda dil değiştirmek için yöntemler var.
Legal ya da etik olarak ne kadar doğru olduğu tartışılır ama imkansız olmadığını dillendirmekte de fayda var.

Bunun batarya sağlığına zararı var mı?

Batarya orijinal parça ise bir sorun çıkacağını düşünmüyorum

Hocam Windows 11 daha tam anlamıyla çıkmamışken kurmanızı önermiyorum bence Windows 10 kurup Windows 11 çıktıktan 1 2 ay sonra Windows 11 kullanmalısınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…