Çözüldü Windows 11 mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fwreak

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1_0At5pOzmOhTyqhZO178789BImH5_05i/view
RAM
GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram (K3600D4V64L18S/16GDC)
SSD veya HDD modeli
GoodRam 512GB PX500 NVMe Okuma 2000MB-Yazma 1600MB
Ekran kartı
Gainward GeForce RTX 4060 Ghost 8GB GDDR6 128 Bit
Anakart
ASRock B450M-HDV R4.0 3200mhz(OC) M.2 AM4 mATX
İşlemci
AMD Ryzen 5 5500 4.20 Ghz 6 Çekirdek 19MB AM4 7nm
Merhaba son 3 gündür art arda mavi ekran alıyorum. Özellikle oyuna girdiğimde oluyor oyun haricinde 1 defa oldu Valorant'a giriyorum oyun çöktü diyor sonra tekrar girmeye çalışınca biraz vakit geçtikten sonra mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olursanız çok memnun olurum... İşlemci sıcaklıgı 70-75 derece civarı falan oluyor oyun oynarken. Ekran kartı sıcaklıgı 60 - 65 arası. Şu zamana kadar aldığım değerler bunlardı. Hiç mavi ekran almamıştım. Windows güncel ekran kartım güncel.

Windows bellek tanılama aracı sonuçları.
Ekte.

@Bora Dere benzer konularda yardımcı olabileceğini gördügüm için etiketledim hocam yardımcı olursanız çok mutlu olurum ^^

Dosya Ekleri

• memor.png
    35,2 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows'un kendi aracı bile RAM'lerde sorun bulmuş, sembollerde sıkıntı olduğu için dosyalara detaylı bakamadım ama RAM'dedir yani sorun. Garantisi varsa gönderin değiştirsinler.
Windows'un kendi aracı bile RAM'lerde sorun bulmuş, sembollerde sıkıntı olduğu için dosyalara detaylı bakamadım ama RAM'dedir yani sorun. Garantisi varsa gönderin değiştirsinler.

Çözüm

Teşekkür ederim zaten Memtest yaptım çokça hata çıktı garantiye yol gözüktü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…