Windows 11 mavi ekran sorunu nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 11

numanmutlu

Femtopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://www.transfernow.net/dl/20250115Vjguys1Z
RAM
16gb
SSD veya HDD modeli
Nvmissd 512 gb
Ekran kartı
Rtx 3050
İşlemci
Amd ryzen 7 4800h
Arkadaşlar merhaba ocağın 10'unda bir Windows 11 güncellenesi gelmişti 24H2 .NET Framework 3.5 ve 4.8.1 sürümüyle uyumlu toplu güncelleştirme diye. Ondan sonra bir LoL gireyim dedim ertesi gün el bitti sonra hızlı bir şekilde mavi ekran ve yeniden başlattı. Sürücülerim güncel arkadaşlar donanım sistem tanımlaması yaptım hiçbir sorun yok öncesinde hiç böyle bir şey olmamıştı laptop kullanıyorum ASUS ROG STRIX G15. Neyse bugün sabah ASUS'a yazdım minidump dosyasına baktılar amdsowftware ile alakalı olabilir dedi AMD Adrenalin uygulamasını açamıyordum Windows Update hatası veriyordu. Ben de komple ASUS sürücüleri sildim geri yükleyeyim güncel sürümünü sonra Windows Update tekrar kontrol ettim bugün yine güncelleme gelmiş. Güncelledim ama daha laptopu test edemedim acaba verecek mi diye ama arada sırada veriyordu zaten böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Adrenalin desteği durdurdu bir ASUS TUF Gaming laptop 2022 kullanıcısı olarak ve benim laptop OBS Studio ve EA FC 25 art arda açınca mavi ekran verdi ve hiçbir sorun yaşamadım haberiniz olsun bence mavi ekran verirse ASUS yetkili servisine gönder ama paketlerken dikkatli ol değerli laptoplar heee

Sorunu nasıl çözdün? Tam olarak anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptopu yeniden başlatıp TPM 2.0 reset attım ve FC de 30 FPS alırken 60FPS almaya başladım

Sen yine de bir yetkili servise yolla

Laptopu yeniden başlatıp TPM 2.0 reset attım ve FC de 30 FPS alırken 60FPS almaya başladım.

Sen yine de bir yetkili servise yolla.

Şimdi herhangi bir sorun yaşarsam format atacağım tekrar karşılaşırsam tenkik servise göndermeyi düşünüyorum ama ilk başta tam olarak sorunun ne olduğunu öğrenmek istiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…