orkunnq
Hectopat
Daha fazla
- Minidump Rapor Linki
- https://drive.google.com/file/d/1OWSVA7KKy2KSiaU-Z1tqsM-tVXtai5gI/view?usp=sharing
- RAM
- 16 GB
- Ekran kartı
- RTX 3050
- İşlemci
- i5 11400H
1-1.5 hafta önce başladı bu problem. Rastgele bir zamanda bazen laptopu ilk açtığımda, bazen 3-4 saat sonra aniden mavi ekran hatası alıyorum saniyelik gözüküyor ne yazdığını da tam okuyamadım. Yeniden başlattıktan sonra da genelde yeniden donuyor hatta daha bilgisayar açılmadan Excalibur yazısında donduğu da oldu, mecburen güç tuşundan kapatıyorum Kernel Power hatalarının sebebi bu olabilir belki.
Diğer bir sıkıntım ise 2 haftadır her gün yaklaşık 3-4 kere mavi ekran almama rağmen minidumps ta sadece 1 DMP dosyası var onu da paylaşıyorum.
Son mavi ekran hatasını saat 22.03'te aldım, olay görüntüleyicisinde o andan itibaren gözüken hatalar da bunlar yardımcı olursanız sevinirim.
Diğer bir sıkıntım ise 2 haftadır her gün yaklaşık 3-4 kere mavi ekran almama rağmen minidumps ta sadece 1 DMP dosyası var onu da paylaşıyorum.
Son mavi ekran hatasını saat 22.03'te aldım, olay görüntüleyicisinde o andan itibaren gözüken hatalar da bunlar yardımcı olursanız sevinirim.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: