Windows 11 mavi ekran verip yeniden başlatıyor

orkunnq

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1OWSVA7KKy2KSiaU-Z1tqsM-tVXtai5gI/view?usp=sharing
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3050
İşlemci
i5 11400H
1-1.5 hafta önce başladı bu problem. Rastgele bir zamanda bazen laptopu ilk açtığımda, bazen 3-4 saat sonra aniden mavi ekran hatası alıyorum saniyelik gözüküyor ne yazdığını da tam okuyamadım. Yeniden başlattıktan sonra da genelde yeniden donuyor hatta daha bilgisayar açılmadan Excalibur yazısında donduğu da oldu, mecburen güç tuşundan kapatıyorum Kernel Power hatalarının sebebi bu olabilir belki.

Diğer bir sıkıntım ise 2 haftadır her gün yaklaşık 3-4 kere mavi ekran almama rağmen minidumps ta sadece 1 DMP dosyası var onu da paylaşıyorum.

Son mavi ekran hatasını saat 22.03'te aldım, olay görüntüleyicisinde o andan itibaren gözüken hatalar da bunlar yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    202,6 KB · Görüntüleme: 132
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    222,9 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    218,8 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    214,5 KB · Görüntüleme: 91
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartında donanımsal bir sorun yoksa sürücüleri kaldırıp tekrar kurun.

Ekran kartında donanımsal bir sorun yoksa sürücüleri kaldırıp tekrar kurun.

Denedim durum aynı.

Az önce 5dk bilgisayarın başından ayrıldım geldiğimde kapanmıştı yeniden açmaya çalıştığımda checking Media presence no Media present hatası aldım. BIOS boottan HDD'yi 1.sıraya alarak çözdüm. Her gün farklı bir hata çıkıyor bilgisayar dolu olmasa format atacağım hemen.

Denedim durum aynı.

Az önce 5dk bilgisayarın başından ayrıldım geldiğimde kapanmıştı yeniden açmaya çalıştığımda checking Media presence no Media present hatası aldım. BIOS boottan HDD'yi 1.sıraya alarak çözdüm. Her gün farklı bir hata çıkıyor bilgisayar dolu olmasa format atacağım hemen.

Sisteminde bulunan diskler nelerdir? CDM ile hız testi yapıp sonuçları paylaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı