Windows 11 mavi ekrana sebep olur mu?

emre kalyoncu

Decapat
Daha fazla  
RAM
micron cl22 3200 mhz 8+8 SODİMM ram
SSD veya HDD modeli
samsung 500 gb ssd + seagate 750 gb 7200 rpm hdd
Ekran kartı
Gtx1650
İşlemci
İntel core İ5-11400H 12 mb cache
Windows 11 Home kurulu şekilde aldığım sıfır laptop daha 3. gününde mavi ekran hatası verdi. Çoklu prizden kaynaklıdır diye tekliye geçtim 4-5 gün stabil şekilde çalıştıktan sonra tekrar aynı hatayı aldım. Bellek, HDD SSD, ekran kartı vs tarama yapıldı fakat bir şey çıkmadı. Ekran kartı sürücüsünü kaldırıp tekrar yükledim durum yine aynı. Dün Windows 11'i bilgisayar üzerinden yeniden kurup yükledim. Bugün GTA 5 oynarken 30 dakika sonra klavye kendi kafasına göre tuşlara basmaya başladı arka planda FN hotkeys OSD isimli bir program açıldı ne olduğunu bilmiyorum (dahili klavye kullanıyorum). Bilgisayarı bir şekilde kapattım tekrar açtığımda siyah ekranda kaldı. Tuşa basılı tutup yeniden kapatıp açtım. Bu sefer de klavye çalışmıyordu kendi kendine siliyordu karakterleri. En son başlangıç onarma üzerinden sistemi onardım ve açabildim. Sistemde bütün bu sorunları çıkaran işletim sistemi olabilir diye Windows 10 Pro'ya geçmeyi düşünüyorum. Sizce sorunun çözümü için neler yapabilirim? Teknik servise gönderdim fakat sorun yok denilip geri gönderildi.

Windows 10 geçip test edin. Yazılımsal olabilir.

Windows 10 geçip test edebilirsin veya Windows 11'i USB'den temiz kurarsan da sorun çözülebilir.

Belirtilen konumda minidump isminde bir klasör yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…