V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Windows 11 imde bir anda mavi güncelleme işareti belirdi, bu nedir? Konu hakkında bir bilgim yok. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-01 110015.png 2,8 KB · Görüntüleme: 30
Oxygen123 Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #2 ValveVerse dedi: Windows 11 imde bir anda mavi güncelleme işareti belirdi, bu nedir? Konu hakkında bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Dokununca ayarları açmıyor mu? Orada yazar. Artı 0 Eksi
ValveVerse dedi: Windows 11 imde bir anda mavi güncelleme işareti belirdi, bu nedir? Konu hakkında bir bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Dokununca ayarları açmıyor mu? Orada yazar.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 1 Şubat 2025 #3 Sürüm güncellemesi için olması lazımdı. 23H2'de misin? 24H2 için güncellemeni istiyor. Artı 0 Eksi
KS KS V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #4 Oxygen123 dedi: Dokununca ayarları açmıyor mu? Orada yazar. Genişletmek için tıkla... Said HtmAGl dedi: Sürüm güncellemesi için olması lazımdı. 23H2'de misin? 24H2 için güncellemeni istiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oyunu oynadıktan sonra yaparım o zaman. Artı 0 Eksi
Oxygen123 dedi: Dokununca ayarları açmıyor mu? Orada yazar. Genişletmek için tıkla... Said HtmAGl dedi: Sürüm güncellemesi için olması lazımdı. 23H2'de misin? 24H2 için güncellemeni istiyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır oyunu oynadıktan sonra yaparım o zaman.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 1 Şubat 2025 #5 ValveVerse dedi: Eki Görüntüle 2413393 Genişletmek için tıkla... Neden Insider'a katıldın ki? Ne olduğunu biliyor musun? Artı 0 Eksi
ValveVerse dedi: Eki Görüntüle 2413393 Genişletmek için tıkla... Neden Insider'a katıldın ki? Ne olduğunu biliyor musun?
Oxygen123 Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #6 Said HtmAGl dedi: Neden Insider'a katıldın ki? Ne olduğunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Bilmeseydi katılmazdı herhalde Artı 0 Eksi
Said HtmAGl dedi: Neden Insider'a katıldın ki? Ne olduğunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Bilmeseydi katılmazdı herhalde
KS KS V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #7 Said HtmAGl dedi: Neden Insider'a katıldın ki? Ne olduğunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama ben katılmadım sanırım kurulum yapılırken satın aldığım mağazadakiler kurdu. Artı 0 Eksi
Said HtmAGl dedi: Neden Insider'a katıldın ki? Ne olduğunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama ben katılmadım sanırım kurulum yapılırken satın aldığım mağazadakiler kurdu.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 1 Şubat 2025 #8 Oxygen123 dedi: Bilmeseydi katılmazdı herhalde Genişletmek için tıkla... Bazen bilgisayarcıya veriyorlar onlar yapıyor yoksa arkadaşın farkında olduğunu pek sanmıyorum. ValveVerse dedi: Biliyorum ama ben katılmadım sanırım kurulum yapılırken satın aldığım mağazadakiler kurdu. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Oxygen123 dedi: Bilmeseydi katılmazdı herhalde Genişletmek için tıkla... Bazen bilgisayarcıya veriyorlar onlar yapıyor yoksa arkadaşın farkında olduğunu pek sanmıyorum. ValveVerse dedi: Biliyorum ama ben katılmadım sanırım kurulum yapılırken satın aldığım mağazadakiler kurdu. Genişletmek için tıkla...
KS KS V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #9 Said HtmAGl dedi: Bazen bilgisayarcıya veriyorlar onlar yapıyor yoksa arkadaşın farkında olduğunu pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım PC'yi aldığım zamanlar yoktu arkadaşlarımda zaten benim evime gelmezler. Pardon mesajı yanlış okudum Artı 0 Eksi
Said HtmAGl dedi: Bazen bilgisayarcıya veriyorlar onlar yapıyor yoksa arkadaşın farkında olduğunu pek sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşım PC'yi aldığım zamanlar yoktu arkadaşlarımda zaten benim evime gelmezler. Pardon mesajı yanlış okudum
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 1 Şubat 2025 #10 Eğer üzerinden çok zaman geçmediyse güncellemeleri geri çek ve Insider'dan çık. Bu güncellemeleri yapmak zorunda değilsin. Bilgisayarının hayatta kalmasını istiyorsan. Artı 0 Eksi
Eğer üzerinden çok zaman geçmediyse güncellemeleri geri çek ve Insider'dan çık. Bu güncellemeleri yapmak zorunda değilsin. Bilgisayarının hayatta kalmasını istiyorsan.