V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #1 Windows 11 imde bir anda mavi güncelleme işareti belirdi, bu nedir? Konu hakkında bir bilgim yok. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-02-01 110015.png 2,8 KB · Görüntüleme: 30
KS KS V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #11 Said HtmAGl dedi: Eğer üzerinden çok zaman geçmediyse güncellemeleri geri çek ve Insider'dan çık. Genişletmek için tıkla... 2 yıl oldu diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Said HtmAGl dedi: Eğer üzerinden çok zaman geçmediyse güncellemeleri geri çek ve Insider'dan çık. Genişletmek için tıkla... 2 yıl oldu diye hatırlıyorum.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 1 Şubat 2025 #12 ValveVerse dedi: 2 yıl oldu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... O halde yapacak bir şey yok. Sonuç olarak bu ikon o anlama geliyor. Kırmızı olmadığı halde sıkıntı yok demektir. Artı 0 Eksi
ValveVerse dedi: 2 yıl oldu diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... O halde yapacak bir şey yok. Sonuç olarak bu ikon o anlama geliyor. Kırmızı olmadığı halde sıkıntı yok demektir.
KS KS V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #13 Said HtmAGl dedi: O halde yapacak bir şey yok. Sonuç olarak bu ikon o anlama geliyor. Kırmızı olmadığı halde sıkıntı yok demektir. Genişletmek için tıkla... Hatalar olacak değil mi? Artı 0 Eksi
Said HtmAGl dedi: O halde yapacak bir şey yok. Sonuç olarak bu ikon o anlama geliyor. Kırmızı olmadığı halde sıkıntı yok demektir. Genişletmek için tıkla... Hatalar olacak değil mi?
Oxygen123 Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 301 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #14 ValveVerse dedi: Hatalar olacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft bu güncellemeleri gözden geçirmediği için güncellemelerde hatalar bulunabilir. Ama hepsinde hata olma zorunluluğu yok. Artı 0 Eksi
ValveVerse dedi: Hatalar olacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Microsoft bu güncellemeleri gözden geçirmediği için güncellemelerde hatalar bulunabilir. Ama hepsinde hata olma zorunluluğu yok.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 1 Şubat 2025 #15 ValveVerse dedi: Hatalar olacak değil mi? Genişletmek için tıkla... 24H2'nin "Stabil" denen sürümü bile sıkıntılı o yüzden şans işi. Yani hataları senin üzerinden test ediyorlar. Artı 0 Eksi
ValveVerse dedi: Hatalar olacak değil mi? Genişletmek için tıkla... 24H2'nin "Stabil" denen sürümü bile sıkıntılı o yüzden şans işi. Yani hataları senin üzerinden test ediyorlar.
KS KS V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #16 Said HtmAGl dedi: 24H2'nin "stabil" denen sürümü bile sıkıntılı o yüzden şans işi. Yani hataları senin üzerinden test ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da şimdi bunu indirmesem olur mu? Artı 0 Eksi
Said HtmAGl dedi: 24H2'nin "stabil" denen sürümü bile sıkıntılı o yüzden şans işi. Yani hataları senin üzerinden test ediyorlar. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum da şimdi bunu indirmesem olur mu?
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 1 Şubat 2025 #17 ValveVerse dedi: Onu biliyorum da şimdi bunu indirmesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Sen normal güncellemeleri yap. Insider'dan direkt çık, bu güncellemeler gelmez. Artı 0 Eksi
ValveVerse dedi: Onu biliyorum da şimdi bunu indirmesem olur mu? Genişletmek için tıkla... Sen normal güncellemeleri yap. Insider'dan direkt çık, bu güncellemeler gelmez.
KS KS V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #18 Said HtmAGl dedi: Sen normal güncellemeleri yap. Insider'dan direkt çık, bu güncellemeler gelmez. Genişletmek için tıkla... Verilerim silinmez değil mi? Artı 0 Eksi
Said HtmAGl dedi: Sen normal güncellemeleri yap. Insider'dan direkt çık, bu güncellemeler gelmez. Genişletmek için tıkla... Verilerim silinmez değil mi?
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 1 Şubat 2025 #19 ValveVerse dedi: Verilerim silinmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece Insider güncellemelerinin gelmesini durdurmuş olacaksın o kadar. Artı 0 Eksi
ValveVerse dedi: Verilerim silinmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır, sadece Insider güncellemelerinin gelmesini durdurmuş olacaksın o kadar.
KS KS V ValveVerse Picopat Katılım 30 Kasım 2024 Mesajlar 290 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #20 Said HtmAGl dedi: Hayır, sadece Insider güncellemelerinin gelmesini durdurmuş olacaksın o kadar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır nasıl yapılıyor. Artı 0 Eksi
Said HtmAGl dedi: Hayır, sadece Insider güncellemelerinin gelmesini durdurmuş olacaksın o kadar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır nasıl yapılıyor.