O Osman Sert Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 16 20 Mayıs 2024 #1 2 gün önce bir problem yokken bugün dosyalar arasındaki adres çubuğu ve geri dönme tuşu kayboldu sebebini ve çözümünü bilen var mı?
2 gün önce bir problem yokken bugün dosyalar arasındaki adres çubuğu ve geri dönme tuşu kayboldu sebebini ve çözümünü bilen var mı?
Burkil06 Decapat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 2.385 Çözümler 12 Yer Ankara\Yenimahalle Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: RTX 4070 Super CPU: Intel Core i7-14700KF Soğutucu: Cooler Master MasterLiquid ML360L Core Anakart: MSI PRO B760M-P DDR5 RAM: 32 GB Kingston DDR5 SSD: Corsair MP600 Pro NVMe PSU: Cooler Master MWE 850 Gold V2 Kasa: MSI MAG PANO M100R PZ Monitör: AOC 24G4X Klavye: SteelSeries Apex Pro TKL Mouse: Glorious Model O- (Minus) Kulaklık: HyperX Cloud II Core Wireless Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2024 #2 Menu bar dediğiniz görev çubuğu mu?
sha1ox Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 249 Çözümler 2 20 Mayıs 2024 #3 Eski explorer'i mi kullanıyorsunuz?
O Osman Sert Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 16 20 Mayıs 2024 #4 Burkil06 dedi: Menu bar dediğiniz görev çubuğu mu? Genişletmek için tıkla... fotoğrafta çizili olan geri gitme tuşu ve dosya yolu arama çubuğu vs hiçbiri gözükmüyor sha1ox dedi: Eski explorer'i mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet
Burkil06 dedi: Menu bar dediğiniz görev çubuğu mu? Genişletmek için tıkla... fotoğrafta çizili olan geri gitme tuşu ve dosya yolu arama çubuğu vs hiçbiri gözükmüyor sha1ox dedi: Eski explorer'i mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... evet
sha1ox Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 249 Çözümler 2 20 Mayıs 2024 #5 Redirecting answers.microsoft.com Buradaki çözüm olarak işaretlenmiş adımı deneyebilirsiniz.
O Osman Sert Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 16 20 Mayıs 2024 #6 sha1ox dedi: Redirecting answers.microsoft.com Buradaki çözüm olarak işaretlenmiş adımı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... adımları uyguladım fakat düzelmedi
sha1ox dedi: Redirecting answers.microsoft.com Buradaki çözüm olarak işaretlenmiş adımı deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... adımları uyguladım fakat düzelmedi
sha1ox Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 249 Çözümler 2 20 Mayıs 2024 #7 Osman Sert dedi: adımları uyguladım fakat düzelmedi Genişletmek için tıkla... Dosya gezginini "Windows Araçları" diye aratıp açtığınızda gözüküyor mu?
Osman Sert dedi: adımları uyguladım fakat düzelmedi Genişletmek için tıkla... Dosya gezginini "Windows Araçları" diye aratıp açtığınızda gözüküyor mu?
O Osman Sert Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 16 20 Mayıs 2024 #8 E sha1ox dedi: Dosya Gezgini'ni "Windows Araçları" diye aratıp açtığınızda gözüküyor mu? E Genişletmek için tıkla... Evet, Sadece normal şekilde dosyalara girdiğimde göremiyorum.
E sha1ox dedi: Dosya Gezgini'ni "Windows Araçları" diye aratıp açtığınızda gözüküyor mu? E Genişletmek için tıkla... Evet, Sadece normal şekilde dosyalara girdiğimde göremiyorum.
sha1ox Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 249 Çözümler 2 20 Mayıs 2024 #9 Osman Sert dedi: E Evet, Sadece normal şekilde dosyalara girdiğimde göremiyorum. Genişletmek için tıkla... StartAllBack kullanıyorsanız onunla ilgili olabilir.
Osman Sert dedi: E Evet, Sadece normal şekilde dosyalara girdiğimde göremiyorum. Genişletmek için tıkla... StartAllBack kullanıyorsanız onunla ilgili olabilir.
O Osman Sert Kilopat Katılım 29 Ağustos 2018 Mesajlar 16 20 Mayıs 2024 #10 sha1ox dedi: StartAllBack kullanıyorsanız onunla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum şu an final projemi yapıyorumda bittikten sonra silip deneyeceğim teşekkürler sha1ox dedi: StartAllBack kullanıyorsanız onunla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... StartAllBack'in Görev çubuğu ayarlarını kapatıp açtığımda sorun düzeldi teşekkür ediyor iyi Sosyaller diliyorum Son düzenleme: 21 Mayıs 2024
sha1ox dedi: StartAllBack kullanıyorsanız onunla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Kullanıyorum şu an final projemi yapıyorumda bittikten sonra silip deneyeceğim teşekkürler sha1ox dedi: StartAllBack kullanıyorsanız onunla ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... StartAllBack'in Görev çubuğu ayarlarını kapatıp açtığımda sorun düzeldi teşekkür ediyor iyi Sosyaller diliyorum