'Windows 11 mi 10 mu?' konularinin sonu ne zaman gelecek?

leagyrosix

Picopat
Evet arkadaşlar haftada bir Windows 11 mi 10 mu daha iyi diye, Windows 11 ve Windows 10 altforumlarinda net 1 baslik goruyorum. Arkadas her Update geldikce bu basliklari aciyorlar sanirim. Bu sorunun cevabi ise cok basit: Dene ve gor.

Cunku herkesin bilgisayari ayni degil. High-end bilgisayari olan bir adam Windows 11 cok iyi diyebilir. Patates bilgisayari olan adam Windows 7 en iyisi der.

Adam HDD'ye Windows 11 kurup isletim sistemini sucluyor. Oteki de cok iyi bir bilgisayara Windows 10 2015 LTSB kuruyor ya da Windows modluyor, modlu Windows kullaniyor ya da AME Wizard kullaniyor. Sonuç: 60Hz monitörüm ile aldigim 100 FPS, 108 FPS oldu. (singleplayer oyun) 8FPS artis ahahahaha.

Forumun selameti ve forumun artik copluge donusmemesi icin bir sinir gelmeli buna. Tek bir konu basligi altinda tartisilabilir mesela cunku bu altforumlarda baska konu donmuyor arkadaşlar.

Duzenleme: Forumun selametinden kastim ise 10 ve 11 fanboylari birbirine girip kavgalar cikartiyorlar XBOX vs PS ya da Steam vs Epic ya da CS vs Valorant gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…