Eğer sistemin 11 kaldırıyorsa 11 kullan. Ama pro sürümünü önermem. Çünkü inanılmaz ram harcıyor ve bilgisayar tıkanıyor. Windows 10 tasarımı artık eski kalıyor. Windows 11 Home kurmanı öneriyorum. Tabi bilgisayarın sistem gereksinimleri bunu karşılıyorsa.
3 yıl önce aldığım sistemi Windows 10 kurulu gelmişti 11 kurmuştum beğenmedim geri geçtim ama yakın zamanda artık Windows güncellemesi gelmeyeceği için 11'e geçeceğiz.
Windows 11 sistemden sisteme değişiyor bence. Sisteme uyumluysa çok iyi çalışıyor fakat kimi sistemlerde de ısınma sorunları FPS sorunları droplar vs. Windows 10 daha stabilize bir sistem şu an hangi sisteme kurarsan kur sıkıntı yapmaz. Güzel bir şekilde çalışır 11 kadar hata ya da ısınma sorunu ile karşılaşmazsın. Performans için Windows 10, arayüz kullanış hissi modernize deneyim için W11 öneririm.
Eğer sistemin 11 kaldırıyorsa 11 kullan. Ama Pro sürümünü önermem. Çünkü inanılmaz RAM harcıyor ve bilgisayar tıkanıyor. Windows 10 tasarımı artık eski kalıyor. Windows 11 Home kurmanı öneriyorum. Tabii bilgisayarın sistem gereksinimleri bunu karşılıyorsa.