thelordof Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 2.656 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #1 AJFA dedi: Oyunlar, yazılımlar vs her şey sorunsuz. Windows 10 sürücüleriyle de kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Halihazırda Windows 10 Pro yüklü sistemimde. Windows 10 veya Windows 11'de Microsoft hesabımı Windows'a girsem ama şifresiz bir şekilde laptopu açabilir miyim? Şifreyi zorunlu mu kılıyor?
AJFA dedi: Oyunlar, yazılımlar vs her şey sorunsuz. Windows 10 sürücüleriyle de kullanılabilir. Genişletmek için tıkla... Halihazırda Windows 10 Pro yüklü sistemimde. Windows 10 veya Windows 11'de Microsoft hesabımı Windows'a girsem ama şifresiz bir şekilde laptopu açabilir miyim? Şifreyi zorunlu mu kılıyor?
MR.Sentinus Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 424 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2021 #2 Windows Microsoft hesap ile oturum açmada şifre zorunlu diye biliyorum beni hatırla seçeneği var veya yok hiç bilmiyorum.
Windows Microsoft hesap ile oturum açmada şifre zorunlu diye biliyorum beni hatırla seçeneği var veya yok hiç bilmiyorum.