Halil_mi Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #1 Arkadaşlar yerel hesaptan Microsoft hesabına geçiş yapmak isterken böyle bir hata ile karşılaşıyorum. PC'de şifre falan yok. Ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2023
Arkadaşlar yerel hesaptan Microsoft hesabına geçiş yapmak isterken böyle bir hata ile karşılaşıyorum. PC'de şifre falan yok. Ne yapacağım?
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.964 Makaleler 18 Çözümler 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #2 Hocam Microsoft hesabına geçerken Microsoft hesabınızı kullanın demesi normal değil mi? Yahut ben sorunu anlayamadım.
Hocam Microsoft hesabına geçerken Microsoft hesabınızı kullanın demesi normal değil mi? Yahut ben sorunu anlayamadım.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 16 Kasım 2023 #3 Halil_mi dedi: Arkadaşlar yerel hesaptan Microsoft hesabına geçiş yapmak isterken böyle bir hata ile karşılaşıyorum. PC'de şifre falan yok. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu ne biçim bir sorun acaba SS atabilme şansınız var mı?
Halil_mi dedi: Arkadaşlar yerel hesaptan Microsoft hesabına geçiş yapmak isterken böyle bir hata ile karşılaşıyorum. PC'de şifre falan yok. Ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Hocam bu ne biçim bir sorun acaba SS atabilme şansınız var mı?
Halil_mi Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2023 #4 Crownguard dedi: Hocam Microsoft hesabına geçerken Microsoft hesabınızı kullanın demesi normal değil mi? Yahut ben sorunu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını atayım anlarsanız. Cicenes35 dedi: Hocam bu ne biçim bir sorun acaba SS atabilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hemen atayım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-11-16 234347.png 85,9 KB · Görüntüleme: 231 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
Crownguard dedi: Hocam Microsoft hesabına geçerken Microsoft hesabınızı kullanın demesi normal değil mi? Yahut ben sorunu anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Fotoğrafını atayım anlarsanız. Cicenes35 dedi: Hocam bu ne biçim bir sorun acaba SS atabilme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hemen atayım.
M MusaSSH Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 489 Çözümler 41 17 Kasım 2023 #5 Halil_mi dedi: Fotoğrafını atayım anlarsanız. Hemen atayım. Genişletmek için tıkla... Şu anki bilgisayar şifren neyse onu istiyor, yoksa boş bırak ve devam et. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2023
Halil_mi dedi: Fotoğrafını atayım anlarsanız. Hemen atayım. Genişletmek için tıkla... Şu anki bilgisayar şifren neyse onu istiyor, yoksa boş bırak ve devam et.
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 17 Kasım 2023 #6 Halil_mi dedi: Fotoğrafını atayım anlarsanız. Hemen atayım. Genişletmek için tıkla... Hocam giriş yapmak için geçerli bilgisayar şifresini istiyor bizde bu hata neir diyoruz her neyse yoksa deevam ete tıkla varsa girin işte
Halil_mi dedi: Fotoğrafını atayım anlarsanız. Hemen atayım. Genişletmek için tıkla... Hocam giriş yapmak için geçerli bilgisayar şifresini istiyor bizde bu hata neir diyoruz her neyse yoksa deevam ete tıkla varsa girin işte
Halil_mi Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #7 MusaSSH dedi: Şu anki bilgisayar şifren neyse onu istiyor, yoksa boş bırak ve devam et. Genişletmek için tıkla... devam et desemde gitmiyor sorun orda Cicenes35 dedi: Hocam giriş yapmak için geçerli bilgisayar şifresini istiyor bizde bu hata neir diyoruz her neyse yoksa deevam ete tıkla varsa girin işte Genişletmek için tıkla...
MusaSSH dedi: Şu anki bilgisayar şifren neyse onu istiyor, yoksa boş bırak ve devam et. Genişletmek için tıkla... devam et desemde gitmiyor sorun orda Cicenes35 dedi: Hocam giriş yapmak için geçerli bilgisayar şifresini istiyor bizde bu hata neir diyoruz her neyse yoksa deevam ete tıkla varsa girin işte Genişletmek için tıkla...
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Kasım 2023 #8 Halil_mi dedi: Devam et desemde gitmiyor sorun orada. Genişletmek için tıkla... Hocam sorununuzu anladım kısa süreliğine bir şifre oluşturun ardından girişinizi sağlayın sonra tekrardan PIN'i kaldırın.
Halil_mi dedi: Devam et desemde gitmiyor sorun orada. Genişletmek için tıkla... Hocam sorununuzu anladım kısa süreliğine bir şifre oluşturun ardından girişinizi sağlayın sonra tekrardan PIN'i kaldırın.
Halil_mi Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 263 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #9 Cicenes35 dedi: Hocam sorununuzu anladım kısa süreliğine bir şifre oluşturun ardından girişinizi sağlayın sonra tekrardan PIN'i kaldırın. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
Cicenes35 dedi: Hocam sorununuzu anladım kısa süreliğine bir şifre oluşturun ardından girişinizi sağlayın sonra tekrardan PIN'i kaldırın. Genişletmek için tıkla... teşekkürler
C Cicenes35 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 3.028 Makaleler 3 Çözümler 24 19 Kasım 2023 #10 Halil_mi dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İşe yaradımı kesin.