AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.044 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #1 Merhaba, Bilgisayarıma Windows 11 kurdum fakat Microsoft hesabımda orijinal Windows 10 Home anahtarı varken bilgisayar algılamadı anahtarımı. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2021
Merhaba, Bilgisayarıma Windows 11 kurdum fakat Microsoft hesabımda orijinal Windows 10 Home anahtarı varken bilgisayar algılamadı anahtarımı. Ne yapmam gerek?
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #11 AGjesurzz dedi: Hocam elle girmeye çalışınca hata veriyor.İsterseniz resim atayım. Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum hocam daha yetkili abileri etiketleyin. @Recep Baltaş biliyordur belki. Artı 0 Eksi
AGjesurzz dedi: Hocam elle girmeye çalışınca hata veriyor.İsterseniz resim atayım. Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum hocam daha yetkili abileri etiketleyin. @Recep Baltaş biliyordur belki.