Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #1 Görseldeki ayarı %100'e getiriyorum. Kayıt alıyorum kayıt bittiğinde %60'a bazen 70'e indiriyor kafasına göre. Sorunu nasıl çözeceğiz?
Görseldeki ayarı %100'e getiriyorum. Kayıt alıyorum kayıt bittiğinde %60'a bazen 70'e indiriyor kafasına göre. Sorunu nasıl çözeceğiz?
Çözüm Ömer S 5 Eylül 2025 Microsoft Teams'de ses seviyesini otomatik ayarla varmış. Onu kapattım şimdi test edeceğim. Steam illeti yapıyormuş sinsi sinsi. Arkadaşlar aynı sorunu yaşanlar için Steam/Ayarlar/Ses/Gelişmiş/ Otomatik artış kontrolü kapatın.
Microsoft Teams'de ses seviyesini otomatik ayarla varmış. Onu kapattım şimdi test edeceğim. Steam illeti yapıyormuş sinsi sinsi. Arkadaşlar aynı sorunu yaşanlar için Steam/Ayarlar/Ses/Gelişmiş/ Otomatik artış kontrolü kapatın.
lostchanceee Nanopat Katılım 13 Haziran 2025 Mesajlar 691 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #2 Ömer S dedi: Görseldeki ayarı %100'e getiriyorum. Kayıt alıyorum kayıt bittiğinde %60'a bazen 70'e indiriyor kafasına göre. Sorunu nasıl çözeceğiz? Eki Görüntüle 2569447 Genişletmek için tıkla... Bazı kayıt yazılımları (OBS, Audacity, vb.) kayıt sonrası ses seviyesini değiştirebilir. Uygulama ayarlarında “otomatik ses düzeyi” veya “gain control” gibi seçenekleri kapat Kayıt sonrası ses seviyesi değişimi varsa, uygulamanın kayıt sonrası davranışlarını incele Artı 0 Eksi
Ömer S dedi: Görseldeki ayarı %100'e getiriyorum. Kayıt alıyorum kayıt bittiğinde %60'a bazen 70'e indiriyor kafasına göre. Sorunu nasıl çözeceğiz? Eki Görüntüle 2569447 Genişletmek için tıkla... Bazı kayıt yazılımları (OBS, Audacity, vb.) kayıt sonrası ses seviyesini değiştirebilir. Uygulama ayarlarında “otomatik ses düzeyi” veya “gain control” gibi seçenekleri kapat Kayıt sonrası ses seviyesi değişimi varsa, uygulamanın kayıt sonrası davranışlarını incele
KS KS Ömer S Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.096 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri RTX4070TiSuper AMD Ryzen 5 7600X ASUS PRİME B650M-A WIFI II Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2025 #3 Microsoft Teams'de ses seviyesini otomatik ayarla varmış. Onu kapattım şimdi test edeceğim. Steam illeti yapıyormuş sinsi sinsi. Arkadaşlar aynı sorunu yaşanlar için Steam/Ayarlar/Ses/Gelişmiş/ Otomatik artış kontrolü kapatın. Son düzenleme: 5 Eylül 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
Microsoft Teams'de ses seviyesini otomatik ayarla varmış. Onu kapattım şimdi test edeceğim. Steam illeti yapıyormuş sinsi sinsi. Arkadaşlar aynı sorunu yaşanlar için Steam/Ayarlar/Ses/Gelişmiş/ Otomatik artış kontrolü kapatın.