Windows 11 MTP Çalışmıyor (Media Transfer Protocol)

tunasahinn

Megapat
Makaleler
4
Daha fazla  
Bu sabah Windows 11 yüklü dizüstümde telefonumdan dosya aktarım modunu seçtiğinde tabiri caizse kafayı yediğine şahit oldum. Bağlandı sesi gelmeden tekrara sarıyor ve öyle kalıyor. Windows 10 yüklü diğer bilgisayarımda sorun yok fakat bu bilgisayarda kesinlikle bir problem var gibi. Telefonu bağlayamadıktan sonra haliyle bir anlamı kalmıyor W11'in benim için. Aynı sorunu yaşayan var mıdır acaba?

Aynı sorunu bende yaşadım. Ana bilgisayarımda bir sorun olmadı ama dizüstü bilgisayarımda sorunlarla karşılaştım. Hala Insider beta süresinde olduğu için bu sorun devam ettiğini düşünüyorum. Sorun maalesef devam edecek gibi gözüküyor. Direkt dosya aktarımlarda 3. parti yazılımlarını kullanmanı tavsiye ederim. Dediğim gibi beta ve geliştirici sürümdeyiz. Tam sürümde bu olay düzeltilecektir.

Valla erkencilik yapıp Windows 10'a dönüş yapmak istemiyorum ama düzenli olarak veri yedekliyorum, bayağı zorlaştırdı bu durum. Microsoft'a durumu bildirdim umarım en kısa zamanda düzelir yoksa dönmek durumunda kalacağım.

Durumu belirtmen çok güzel ancak tam sürüm çıkana kadar sorunların düzeltileceğini inanmıyorum.

Ben sorunu çözdüm, soruna sebep olan USB Component Device sürücü(lerini) aygıt yöneticisi ile tamamen kaldırdım, cihazı yeniden bağladım, çözüldü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…