Windows 11 nasıl 10'a geçilir?

Sweexy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarı ilk aldığımda Windows 11 kurulu geldi fakat Windows 11 hiç hosuma gitmiyor ve arkadaşlarımda Windows 10'a gecmemi söylüyor. Nasıl Windows 10'a gecerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence cihazın özelliklerini bir öğrenelim önce. Eğer sistem güncel ise Windows 10 iyi performans vermeyebilir.
Temiz kurulum en basiti. Ancak siz dedikten sonra sistemin özelliklerini bilmek gerekiyor diye düşünmeye başladım. Yeni bir bilgi öğrenmiş oldum, teşekkürler.

Onu geçtim yeni cihazlar uyumlu değil zaten.
Hocam buna kesinlikle emin misiniz? Yanlış bilgi olmasın.

Evet kesinlikle eminim. Yeni cihazlar özelliklerine göre tabii uyumlu değil.

Güncel sistemler, özellikle 12. nesil ve üstü Intel işlemciler Windows 11 ile daga verimli çalışıyor e-Core ve p-Core muhabbetinden dolayı.

Performans kaybı yaşamadığınız durumda önermiyorum güvenli değil artık Windows 10. güvenlik güncellemeleri almıyor(birkaç ayı vardı ama artık bitmiş olabilir şu an emin değilim).

Sorunuza gelecek olursak temiz kurulum ile Windows 10 ISO'sunu USB'ye yazdırıp boot ekranında usbnizi seçerek kurulum ekranına geçebilirsiniz.

Windows 10 önermiyoruz. Şimdiden insanları zorla Windows 11'e geçmeye zorluyorlar. Ama eğer isterseniz LTSC kurabilirsiniz daha hafif bir sürüm, güvenlik güncelleştirmesi 2027 yılına kadar alacak ama, özellik güncelleştirmesi almayacak. Eğer ki Steam gibi uygulamalar Windows 10 desteğini keserse kullanamazsınız. Bunu göz önünde bulundurun. Mecburen alışmak zorundasınız biz alıştık, siz de alışırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…