Windows 11 nasıl 10'a geçilir?

Microsoft Windows 10 kullananları 11'e geçmeye zorlayacagini soylemisti. Tam ekran uyarilar falan cikacakmis 11 destekleyen cihazlarda. Bence bu saatten sonra 10'a donulmez.

Merhaba, bilgisayarı ilk aldığımda Windows 11 kurulu geldi fakat Windows 11 hiç hosuma gitmiyor ve arkadaşlarımda Windows 10'a gecmemi söylüyor. Nasıl Windows 10'a gecerim?
Dostum bir tane usb ye win 10 İSO yükle internette yardımcı olacak videolar var biostan hallet ama bana kalırsa win 11 şuan daha iyi 10 desteği kesilecek diyorlardı

Bence cihazın özelliklerini bir öğrenelim önce. Eğer sistem güncel ise Windows 10 iyi performans vermeyebilir.

RTX 3050 Ti i5 11400H 16 GB RAM var bir de.

Benim aslında sorunum drop meselesi yani şöyle bir oyuna giriyorum ilk 30 dakika hiçbir sorun yokken bir anda drop giriyor ve o dropların ardı arkası kesilmiyor bir forumda Windows sürümü ile alakalı olduğunu söyleyenleri gördüm.

Sorunun Windows 11'den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Cihaz Monster Abra mı?

Cihazınız genel olarak kronik sorunlu. Quanta'nın ürettiği kötü modellerden biri. Yanlışım yoksa bir Victus 15 modeli ile benzer bir iç dizayna sahipti bu model.

Bilgisayarımı 2022 sonunda almıstım ilk zamanlar böyle sorunlar yoktu fakat bu yıl bu sorunları yaşamaya başladım.

Bilgisayarımı 2022 sonunda almıstım ilk zamanlar böyle sorunlar yoktu fakat bu yıl bu sorunları yaşamaya başladım.

Cihazınızın bakımları yapıldı mı? Termal macun ve fan temizliği gibi bakımları soruyorum. Bir de cihazda SSD mi yoksa NVMe M.2 mi var?

Cihazınızın bakımları yapıldı mı? Termal macun ve fan temizliği gibi bakımları soruyorum. Bir de cihazda SSD mi yoksa NVMe M.2 mi var?

6 ay önce macun değiştirdim temizliğini de yapıyorum düzenli M.2 SSD var fakat çoğu oyun HDD'de FiveM haric FiveM SSD'de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…