tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #91 SihasızKuvvet dedi: Hocam hala buglu bir sistem şahsen Windows 10 daha iyi Windows 11'in hızlı ve OPT oldupu doğrudur ama o buglar kullandırmıyor sistemi Windows 10 devam Genişletmek için tıkla... Nasıl bug var açıklayabilir misiniz bende Windows 11 kullanıyorum ama bug falan yaşamıyorum.
SihasızKuvvet dedi: Hocam hala buglu bir sistem şahsen Windows 10 daha iyi Windows 11'in hızlı ve OPT oldupu doğrudur ama o buglar kullandırmıyor sistemi Windows 10 devam Genişletmek için tıkla... Nasıl bug var açıklayabilir misiniz bende Windows 11 kullanıyorum ama bug falan yaşamıyorum.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 17 Nisan 2022 #92 tecnoemo dedi: Nasıl bug var açıklayabilir misiniz bende Windows 11 kullanıyorum ama bug falan yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Arama çubuğu bazen şeffaf olarak kalıyor ve o kısma tıklanmıyor görev çubuğuna hala sürükle bırak yapılmıyor bunun gibi sinir bozucu bug var.
tecnoemo dedi: Nasıl bug var açıklayabilir misiniz bende Windows 11 kullanıyorum ama bug falan yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Arama çubuğu bazen şeffaf olarak kalıyor ve o kısma tıklanmıyor görev çubuğuna hala sürükle bırak yapılmıyor bunun gibi sinir bozucu bug var.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #93 4K KESİTLER dedi: Arama çubuğu bazen şeffaf olarak kalıyor ve o kısma tıklanmıyor görev çubuğuna hala sürükle bırak yapılmıyor bunun gibi sinir bozucu bug var. Genişletmek için tıkla... özellik eksikliği?
4K KESİTLER dedi: Arama çubuğu bazen şeffaf olarak kalıyor ve o kısma tıklanmıyor görev çubuğuna hala sürükle bırak yapılmıyor bunun gibi sinir bozucu bug var. Genişletmek için tıkla... özellik eksikliği?
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 17 Nisan 2022 #94 tecnoemo dedi: Özellik eksikliği? Genişletmek için tıkla... En sevmediğim özelliği görev çubuğuna hala sürükle bırak yok hava durumu simgesine tıkladığımızda oto açılıyor ve görev çubuğu çok büyük en kötüsü de fazla RAM kulanması 4.5 GB RAM kullanıyor
tecnoemo dedi: Özellik eksikliği? Genişletmek için tıkla... En sevmediğim özelliği görev çubuğuna hala sürükle bırak yok hava durumu simgesine tıkladığımızda oto açılıyor ve görev çubuğu çok büyük en kötüsü de fazla RAM kulanması 4.5 GB RAM kullanıyor
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #95 Benimde ram kullanımım böyle tabi Google Chrome açık bide indirmeler var o yüzden disk o kadar kullanılması normal. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-04-17 220553.png 38,2 KB · Görüntüleme: 32
Benimde ram kullanımım böyle tabi Google Chrome açık bide indirmeler var o yüzden disk o kadar kullanılması normal.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 17 Nisan 2022 #96 tecnoemo dedi: Benim de RAM kullanımım böyle tabii Google Chrome açık bir de indirmeler var o yüzden disk o kadar kullanılması normal. Genişletmek için tıkla... HDD ile nasıl kullanıyorsunuz kasmıyor mu?
tecnoemo dedi: Benim de RAM kullanımım böyle tabii Google Chrome açık bir de indirmeler var o yüzden disk o kadar kullanılması normal. Genişletmek için tıkla... HDD ile nasıl kullanıyorsunuz kasmıyor mu?
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2022 #97 4K KESİTLER dedi: HDD ile nasıl kullanıyorsunuz kasmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır gayet akıyor bende şaşırıyorum HDD ile böyle akıcı olmasına...
4K KESİTLER dedi: HDD ile nasıl kullanıyorsunuz kasmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır gayet akıyor bende şaşırıyorum HDD ile böyle akıcı olmasına...
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.781 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 18 Nisan 2022 #98 tecnoemo dedi: Hayır gayet akıyor bende şaşırıyorum HDD ile böyle akıcı olmasına... Genişletmek için tıkla... HDD de genelde kasar Windows 10 ve 11 açılışı kaç dk sürüyor 1 dk yı geçiyor mu?
tecnoemo dedi: Hayır gayet akıyor bende şaşırıyorum HDD ile böyle akıcı olmasına... Genişletmek için tıkla... HDD de genelde kasar Windows 10 ve 11 açılışı kaç dk sürüyor 1 dk yı geçiyor mu?
hukukçubey Hectopat Katılım 19 Eylül 2021 Mesajlar 1.818 Çözümler 4 18 Nisan 2022 #99 Şu an bile Windows 10'a göre daha şık ve akıcı. İlerleyen zamanda kat kat farkının hissedileceğini düşünüyorum.
Şu an bile Windows 10'a göre daha şık ve akıcı. İlerleyen zamanda kat kat farkının hissedileceğini düşünüyorum.
tecnoemo Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 612 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Nisan 2022 #100 4K KESİTLER dedi: HDD de genelde kasar Windows 10 ve 11 açılışı kaç dk sürüyor 1 dk yı geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... açılışı hariç sıkıntı yok açılması 1 dk yada 1dk'dan fazla oluyor.
4K KESİTLER dedi: HDD de genelde kasar Windows 10 ve 11 açılışı kaç dk sürüyor 1 dk yı geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... açılışı hariç sıkıntı yok açılması 1 dk yada 1dk'dan fazla oluyor.