Windows 11 nasıl bir işletim sistemi?

Bende neden yok? Bu problemeler 11 yıllık masaüstü HDD'li bir bilgisayar fan man değilim gerçeği çok iyi konuşuyorum bir kere en iyi Windows Windows 7'dir nokta.
tamam Windows 11 kullanıyorum bayada memnunum ama ilk efsanemi hiç kimseye ezdirmem Windows 7...
desteği bitmiş olabilir ama hala unutulmadı.

Windows 8.1 daha hızlı.
Ben de ona dikkat çektim. 1GB RAM'lık laptopta normal ve hızlı çalışıyor.

Anlamıyorsan ne yapim artık en çok anım ve en uzun ve en sevdiğim işletim sistemi Windows 7
Windows 11 beta sürecinde dahil 7 aydır kullanıyorum problem yaşamadım ama 22H2 güncellemesinde cacık olma ihtimali var yazarım cacık oldu mu olmadı mı diye konu mesaja kapanmaz ise.

Dosya Ekleri

• Legendry Windows.jpg
    3,4 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleyen: Moderatör:
Cacık cacık olacak.

IOS ile linux karışımı sanki görünümü. Performans konusunda daha iyi olabilir. Kısaca böyle yorumlayacağım. İşlemciniz desteklemiyorsa ve HDD kullanıyorsanız geçmeyin. Diğer "geçilir" diyen insanlara bakmayın.

Çok fazla ovuyorsunuz. Şimdi 11'i yüklüyorum 15 dk kaldı ISO dosyasına. Win 11 di win 10 yapmıştım.

Merhabalar. Size bir sorum olacaktı. Ben Windows 11 desteklemeyen cihazımı Windows 11'e geçirdiğim zaman Explorer çok yavaş çalışmaya başladı. Klasörlere giriş ~7 kat yavaşladı. Ve Minecraft: Java Edition'da CPU kullanımı %90'ın üstüne veya diğer bir deyişle fazla yük bindiğinde fare imleci takılmaya başlıyor. FPS düşüklüğünün yaşattığı takılmalar değil. Fare imlecinin hareketlerini saymayabiliyor. Mesela Windows 10'da 300 pixeli 1 saniye içinde 10 FPS iken kaydırsam bile. Sonuç olarak 300 pixel kaymış oluyor. Ancak Windows 11'de 300 pixeli 1 saniyede 10 FPS iken kaydırırsam. 300 değil ~140 pixel kıpırdıyor. Yani camera kontrolleri gerçekten acı verici oluyor. Sonuç olarak ben Windows 11'i sadece bu iki sebepten ötürü kullanmıyorum/kullanamıyorum. Ben Windows 11'i ilk çıktığı zamanlarda 1 ay kadar deneyimledim. Size sorum, bu sorunlar düzelmiş midir? Windows 11'i kullanamamamın tek sebebi bu.

Düzenleme:
Fare imlecinin takılmaları sadece oyunda değil, bütün sistemde etkili oluyor. Ancak sadece Minecraft penceresine odaklandığı zaman takılıyor. Minecraft penceresi dışında başka pencereye odaklanıldığı zaman CPU kullanımı hiç düşmese bile fare imleci hiç takılmıyor.

Minecraft'ı 10 FPS oynamıyorum. Sadece örnek verdim. Ortalama 90 FPS alıyorum. Oyun açılırken, bölüme ilk giriş yapınca ve ara sıra FPS düşüyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…