R RazerX Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 177 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #1 Merhaba, debloat etmek istiyorum ama her uygulamanın da silinmesini istemiyorum (mesela Store ve Xbox gibi). Bunu sağlayan programlar var mı?
Merhaba, debloat etmek istiyorum ama her uygulamanın da silinmesini istemiyorum (mesela Store ve Xbox gibi). Bunu sağlayan programlar var mı?
Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2023 #2 GitHub - builtbybel/BloatyNosy: Next Gen-Debloat App for Windows 11 Next Gen-Debloat App for Windows 11. Contribute to builtbybel/BloatyNosy development by creating an account on GitHub. github.com Bu programı kullanarak debloat edebilirsiniz. Uygulamalar için de, istemediğiniz uygulamaları seçip silebilirsiniz.
GitHub - builtbybel/BloatyNosy: Next Gen-Debloat App for Windows 11 Next Gen-Debloat App for Windows 11. Contribute to builtbybel/BloatyNosy development by creating an account on GitHub. github.com Bu programı kullanarak debloat edebilirsiniz. Uygulamalar için de, istemediğiniz uygulamaları seçip silebilirsiniz.