Merhaba. Aldığım hazır sistemin içinde Windows 11 yüklü geldi. Yıllardır Win 8.1 kullandım Windows 10 bile kullanmamışken biraz garip geldi asıl sorum şu ki şu an Win etkinleştirilmedi hatası alıyorum. En ucuz şekilde nasıl etkinleştirebilirim?
Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Retail Lisans Key. Güvenli ödeme anında teslimat.
Elinizdeki mevcut var ise (Windows 7, Win8 ya da Windows 10) Key'leri ile lisanslayabilirsiniz ya da internet sayfalarından temin ederek. (sağlam lisans gibi sayfalar) N11 de bile satışı yapılıyor.
Windows 10 Pro Satın Al - Orjinal ucuz Microsoft Windows 10 Pro ürün etkinleştirme anahtarı. Win 10 Pro Retail Lisans Key. Güvenli ödeme anında teslimat.
Elinizdeki mevcut var ise (Windows 7, Win8 ya da Windows 10) Key'leri ile lisanslayabilirsiniz ya da internet sayfalarından temin ederek. (sağlam lisans gibi sayfalar) N11 de bile satışı yapılıyor.
Windows 10 Pro 32-64 Bit Destekli Türkçe-İngilizce Global RETAIL Lisans Anahtarı - Phone Hemen Teslim | 32&64 Bit | Orijinal | Süresiz | Windows 10 Pro Key - 2024
www.pttavm.com
Buralarda daha ucuza buldum hocam sıkıntı çıkartır mı acaba?