O Omen_80 Centipat Katılım 19 Eylül 2024 Mesajlar 252 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600h-RX6500M-16gb ram-512gb ssd-144hz ekran-hp victus 15 fb0015nt Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #11 HüseyinLothbrok dedi: Reis bir de bu monitörün yazı fontlarında çok az piksellik var nasıl kusursuz yaparım. Genişletmek için tıkla... Arama çubuğuna Windows'un görünüm ve performans ayarları gibi bir şey yaz oradan Windows seçsine tıkla ya da en iyi görseliğe. stampylongear dedi: Ben de 3 kere attım her seferinde tekrar etkinleştirmem gerekmişti. Genişletmek için tıkla... Aynı key değildir o zaman bu bendeki Retail değil farklı bir adı vardı şirket keyide unuttum adını neyse benim etkinleştirmeme gerek kalmamıştı.
HüseyinLothbrok dedi: Reis bir de bu monitörün yazı fontlarında çok az piksellik var nasıl kusursuz yaparım. Genişletmek için tıkla... Arama çubuğuna Windows'un görünüm ve performans ayarları gibi bir şey yaz oradan Windows seçsine tıkla ya da en iyi görseliğe. stampylongear dedi: Ben de 3 kere attım her seferinde tekrar etkinleştirmem gerekmişti. Genişletmek için tıkla... Aynı key değildir o zaman bu bendeki Retail değil farklı bir adı vardı şirket keyide unuttum adını neyse benim etkinleştirmeme gerek kalmamıştı.
ygtylc Kilopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.908 Çözümler 50 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 16 Kasım 2024 #12 Resim at bakalım hangi pikselleşme, Laptop ise FN tuşlarındaki işlevlerle ya da eylem merkezi ile yapabilirsin, eğer parlaklık seçeneği eylem merkezinde yoksa ekran kartı sürücülerini kontrol et.
Resim at bakalım hangi pikselleşme, Laptop ise FN tuşlarındaki işlevlerle ya da eylem merkezi ile yapabilirsin, eğer parlaklık seçeneği eylem merkezinde yoksa ekran kartı sürücülerini kontrol et.