Windows 11 nasıl etkinleştirilir?

berkayxsmassz

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 11 etkinleştirme yazısı için CMD kullandım ama içim rahat etmiyor. Dijital lisans alarak etkinleştirebilir miyim güvenilir bir şekilde? Ya da CMD bir sorun yaratır mı FPS ya da ısı konusunda.

Arkadaşlar Windows 11 etkinleştirme yazısı için CMD kullandım ama içim rahat etmiyor dijital lisans alarak etkinleştirebilir miyim güvenilir bir şekilde? Ya da CMD bir sorun yaratır mı FPS ya da ısı konusunda.

İçimin rahat etmeme sebebi de sadece etkinleştir yazısı gitmedi direkt Windows etkinleşti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Windows 11 etkinleştirme yazısı için CMD kullandım ama içim rahat etmiyor. Dijital lisans alarak etkinleştirebilir miyim güvenilir bir şekilde? Ya da CMD bir sorun yaratır mı FPS ya da ısı konusunda.

İçimin rahat etmeme sebebi de sadece etkinleştir yazısı gitmedi direkt Windows etkinleşti.

Hocam Trendyol gibi sitelerden ucuz 10 20 liralık key bile alsanız çalışır. Emin olun ondan daha güvenlidir. CMD'den etkinleştirmek evet hiç güvenli değil. Zamanla zararları bile var.

Hocam Trendyol gibi sitelerden ucuz 10 20 liralık key bile alsanız çalışır. Emin olun ondan daha güvenlidir. CMD'den etkinleştirmek evet hiç güvenli değil. Zamanla zararları bile var.
Pttavm güvenilir midir, bir de dijital lisans aldıktan sonra ürün anahtarını değiştirsem CMD'den yaptığım şey silinir değil mi komple

PttAVM güvenilir midir, bir de dijital lisans aldıktan sonra ürün anahtarını değiştirsem CMD'den yaptığım şey silinir değil mi komple.

Hocam kalıntı kalma ihtimali az da olsa var diye biliyorum. Ben her zaman temiz olması adına format atıp değiştirirdim. PttAVM için bir şey diyemem hocam olsa olsa 5 TL daha fazla verip güvenilir ve yorumları düzgün olan Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerden alın kafanız rahat olsun.

Ben internetten ucuz yollu key almıştım bir zararını görmedim şu ana kadar. Ucuza satılma sebebi zaten ürün şeklinden kaynaklanıyor yine aldığın key orijinal bazen aktif etmen falan gerekebiliyor ama onalr sana talimatları veriyor zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı