Arkadaşlar, Windows 10'dan 11'e yükseltmek istiyorum da 2 tane indirme seçeneği sunuyor bana. Hangisini indirmem lazım ve ben direkt indire basınca başka karışık işlerle uğraşmam gerekiyor mu ve PC sıfırlanır mı?
Arkadaşlar, Windows 10'dan 11'e yükseltmek istiyorum da 2 tane indirme seçeneği sunuyor bana. Hangisini indirmem lazım ve ben direkt indire basınca başka karışık işlerle uğraşmam gerekiyor mu ve PC sıfırlanır mı?
Windows 10'dan 11'e yükseltecekseniz yükseltme aracı ile geçebilirsiniz. Windows 11 temiz kurulum yapacaksanız verilerinizi yedekleyin yoksa gidecektir.
Ayarlarda window update'te bir bak. Orada win11'e yüksel diye bir seçenek olabilir. Bazı bilgisayarlara yükseltme seçeneği geliyor. Oraya geldiyse hiç formata vs. gerek kalmadan yükseltirsin.
Ayarlarda window Update'te bir bak. Orada Windows 11'e yüksel diye bir seçenek olabilir. Bazı bilgisayarlara yükseltme seçeneği geliyor. Oraya geldiyse hiç formata vs. gerek kalmadan yükseltirsin.
Windows 10'dan 11'e yükseltecekseniz yükseltme aracı ile geçebilirsiniz. Windows 11 temiz kurulum yapacaksanız verilerinizi yedekleyin yoksa gidecektir.