emregokhan690
Decapat
Daha fazla
Şu an Windows 10 kullanıyorum. Microsoft'un sitesinden Windows 11 satın alacağım fakat nasıl indiriliyor en ufak bilgim yok. USB mı satın almam gerek, hangisini satın almam gerek, ön yükleme tuşu hangisi, içinde Windows 11 olan USB ne, USB'nin içine Windows 11 nasıl yükleyeceğim? Technopat'ın sitesinden baktım ama anlamadım. Birisi detaylı olarak anlatabilir mi hiç bilmeyen birine?
Hocam kafanız çok karışık. Tek tek cevaplayalım. Öncelikle Windows 10'nunuz lisanslıysa eğer Windows 11'nizde lisanslı olur çünkü anahtar anakarta gömülüdür. Sisteminiz nedir?Şu an Windows 10 kullanıyorum. Microsoft'un sitesinden Windows 11 satın alacağım fakat nasıl indiriliyor en ufak bilgim yok. USB mı satın almam gerek, hangisini satın almam gerek, ön yükleme tuşu hangisi, içinde Windows 11 olan USB ne, USB'nin içine Windows 11 nasıl yükleyeceğim? Technopat'ın sitesinden baktım ama anlamadım. Birisi detaylı olarak anlatabilir mi hiç bilmeyen birine?
Hocam öncelikle Windows kurmak için Windows satın almanıza gerek yok Windows'un kendi sitesinden Windows'u ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz elinizde minimum 8 GB hafızalı bir USB belleğinizin bulunması lazım harici bir program olmadan Windows dosyasını sürükleyerek USB içerisine atabilirsiniz gerekli ekran görüntülerini alıp ekleme yapacağım buraya.
Şu an Windows 10 kullanıyorum. Microsoft'un sitesinden Windows 11 satın alacağım fakat nasıl indiriliyor en ufak bilgim yok. USB mı satın almam gerek, hangisini satın almam gerek, ön yükleme tuşu hangisi, içinde Windows 11 olan USB ne, USB'nin içine Windows 11 nasıl yükleyeceğim? Technopat'ın sitesinden baktım ama anlamadım. Birisi detaylı olarak anlatabilir mi hiç bilmeyen birine?
Ekte gönderdiğim ISO yazılı yerden Windows 11'i indirebilirsiniz sonrasında USB belleğinizi bilgidayarınıza takın ve ardından "bilgisayarım" a giriş yapın ve USB belleğinizin üzerine sağ tıklayın ardından biçimlendir deyin (hızlı biçimlendir diyebilirsiniz) bu işlem USB belleğinizin içerisini temizleyecektir arından USB belleğinizin içerisine girin ve indirdiğiniz Windows dosyasını USB belleğinin içerisine sürükleyerek atın ve USB belleğinizi açık olan klasörün sağ üst tarafından çıkar düğmesine basarak güvenli çıkış yapın ve bilgisyarınızı kapatın.
Hocam kafanız çok karışık. Tek tek cevaplayalım. Öncelikle Windows 10'nunuz lisanslıysa eğer Windows 11'nizde lisanslı olur çünkü anahtar anakarta gömülüdür. Sisteminiz nedir?
O nedir bilmiyorum.Temiz kurulum mu yapmak istiyorsunuz? PC Health Check indirip atar mısınız?
Ekte gönderdiğim ISO yazılı yerden Windows 11'i indirebilirsiniz sonrasında USB belleğinizi bilgidayarınıza takın ve ardından "bilgisayarım" a giriş yapın ve USB belleğinizin üzerine sağ tıklayın ardından biçimlendir deyin (hızlı biçimlendir diyebilirsiniz) bu işlem USB belleğinizin içerisini temizleyecektir arından USB belleğinizin içerisine girin ve indirdiğiniz Windows dosyasını USB belleğinin içerisine sürükleyerek atın ve USB belleğinizi açık olan klasörün sağ üst tarafından çıkar düğmesine basarak güvenli çıkış yapın ve bilgisyarınızı kapatın.
USB bilgisayarınıza takılıyken F8 (bazı anakartlarda F10) boot menüsüne girin ve USB belleğinizi seçin ardından adımları izleyerek devam edin ve Windows 11'iniz hayırlı olsun
Not! Unutmayın bu versiyon ücretsiz versiyondur yani bilgisayarınızda herhangi bir kişiselleştirme (tema renk değişikliği vs.) Yapamazsınız eğer bu işlemleri rahatlıkla yapmak istiyorsanız Windows etkinleştirme anahtarı satın almanız gerekmektedir.