Çözüldü Windows 11 nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 3500U Vega 8 Mobile GFX 1 GB
8 GB Ram
Windows 11 kurmayı düşünüyorum. Technopat kanalındaki paylaşılan video izledim ama bir şeyi anlayamadım USB Bellek'e bir şey yüklemem gerekmiyor değil mi? Yani direk videodaki gibi kursam bir şeyim silinmiyecek sanırım.

Çözüm
Sıfırdan kurulum yapacaksanız USB belleğe ISO yazmanız gerekiyor.

Sıfır kurulum:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yüksetlme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben yükledim Media Tools diye bir şey var o otomatik hallediyor. Sonra normal format stili kuruluyor. USB ile de oluyor USB'siz de yükseltme oluyor.

Sıfırdan kurulum yapacaksanız USB belleğe ISO yazmanız gerekiyor.

Sıfır kurulum:

Yüksetlme:

Çözüm
Windows 11 asistanı indir yükseltme yapıyor yani dosyalarının hiçbirine bir şey olmuyor Windows 11 oluyor.

Sag olun hani bir sorayım dedimde o yüzden konu açtım teşekkürler.

Sıfır kurulum derken ben Windows 11 asistan indirip kuracağım USB'siz sorun olur mu?

Tm anladım şimdi ben bunu yapacağım teşekkürler.

Windows 11 bir sorun var mı büyük bir hata falan daha yeni çıktıgı için kurmamamı önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 bir sorun var mı büyük bir hata falan daha yeni çıktıgı için kurmamamı önerir misiniz?
Genelde bu tür soruları soran kullanıcılara önermiyorum ama siz meraklı olduğunuzda her türlü kuracaksınız. Kurabilirsiniz. Ben pek soruna denk gelmedim. Eksiklikleri var sadece.

Genelde bu tür soruları soran kullanıcılara önermiyorum ama siz meraklı olduğunuzda her türlü kuracaksınız. Kurabilirsiniz. Ben pek soruna denk gelmedim. Eksiklikleri var sadece.

Peki ben bilgisayardan pek anlamıyorumda o yüzden yani kursam PC'ye zarar gelmez değil mi? Sizide ugraştırdım emin olmak istiyorum da.

Performans olarak daha iyi ara sıra takılma bug gibi sorunlar onun haricinde Windows 11 adamdır.

Performans olarak daha iyi ara sıra takılma bug gibi sorunlar onun haricinde Windows 11 adamdır.

Tamam peki Windows 11 kurdugumda tam sürümü çıktıgında ben normal ayarlardan güncelleme yapacağım sanırım. Yenidin tam sürümü indirmeme gerek yok galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…