Windows 11 nasıl kurulur?

khunmotun

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  

Recep Baltaş'ın 2011'de ki postundaki linkten Windows yüklüyorum şu anda, doğru mu yapıyorum? Teşekkür ederim.

Windows 11 disk görüntüsünü (ISO) indirme.​

Buradan indirip Rufus ile USB belleğe yazdıracaksın.

Format flash'ı oluşturmanı tavsiye ederim o şekilde daha sağlıklı oluyor. Yapamam derseniz kurulum sihirbazı ile yükleyebilirsiniz.

dediğiniz yere tıkladım

Format flash'ı oluşturmanı tavsiye ederim o şekilde daha sağlıklı oluyor. Yapamam derseniz kurulum sihirbazı ile yükleyebilirsiniz.
Hocam fazlasıyla bu işin cahiliyim, freedos bi bilgisayar gelecek şu an internet kafede flash belleğe yukarıda fotoğrafını attığım iso dosyası ile windows kurabilir miyim?

dediğiniz yere tıkladım

Hocam fazlasıyla bu işin cahiliyim, freedos bi bilgisayar gelecek şu an internet kafede flash belleğe yukarıda fotoğrafını attığım iso dosyası ile windows kurabilir miyim?
Bu iso dosyasını sonra rufus ile yazdıracağım usb belleğe öyle değil mi?

İşo dosyasını Rufus programı yardımıyla en az 8 GB olacak bir Flash'a yazdırmanız gerekiyor.

Tamamdır 32 gblik belleği var, teşekkür ederim, dosyanın inmesini bekliyorum şu anda, şayet başaramazsam tekrar rahatsız edebilir miyim? teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…