Windows 11 nasıl kurulur?

SingleMove

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, daha önce hiçbir Windows'u kendim kurmadım; nasıl kurulur, ne yapılır asla bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Bildiğim kadarıyla Windows 11 kurmak için USB belleğe gerek var. Elimde Syrox marka 32 GB USB flash sürücü var; bu işe yarar herhalde. Şimdi ben en sağlıklı şekilde, Windows nasıl kuruluyorsa öyle kurmak istiyorum. Bana adım adım ne yapmam gerektiğini anlatırsanız sevinirim. Video falan varsa da atabilirsiniz; ama ben yine de ihtiyacım olduğunda soru sorabileceğim birileri olsun istiyorum. Ve bir de bana şunu söylerseniz sevinirim: Windows 11'i kurarken herhangi bir sorun çıkma ihtimali var mı? Çünkü o tarz durumlarda ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu video işinizi görür ama siz yine de istediğiniz zaman soru sorabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…