Windows 11 nasıl sıfırlanır?

veiron

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11 bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ama elimde yüksek boyutlu bir USB yok, başka nasıl sıfırlayabilirim?
Ayrıca sıfırlamadan önce gerekli fotoğraf, video, oyun dosyalarını Terabox'a yükledim, başka almam gereken bir şey var mı?

Buradan olur mu sağlıklı bir şekilde?

Shift tuşuna basılı tutarak pc'yi yeniden başlat çıkan menüden sıfırlayabilirsin.

Windows 11 bilgisayarımı sıfırlamak istiyorum ama elimde yüksek boyutlu bir USB yok, başka nasıl sıfırlayabilirim?

USB veya CD olmadan yapılabilir diye biliyorum.

Yedeklerinizi aldıysanız tek yapmanız gereken o attığınız görseleden sıfırlamak. Sıfırlama konusu sadece bundan ibaret eğer sıfırlamaktan kastınız format ise oradan format atılmıyor. Arkadaşın attığı makele yardımcı olabilir. Ancak en sağlıklısı USB ile format atmak. Çünkü biçimlendirme yapmak için. Yine aynı şekilde oradan kişisel dosyalarınızı seçip silinmemesini sağlayabilirsiniz.

Aslında bilgisayar çalıştığı sürece USB veya CD'ye gerek yok çünkü onlar genelde Windows 8, 10, 11 kurarken kullanılıyor bilgisayarını sıfırlamak istiyorsan bilgisayar açıkken Shift'e basılı tutup yeniden başlata basman yeterli oalacaktır sonraki adımları kolaylıkla bulursun zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…