Windows 11 nasıl sıfırlanır?

rrwrld

Hectopat
Arkadaşlar selamlar, PC'yi sıfırlayacağım 2 yıldır hiç dokunmadım az önce de virüs yemişim hemen temizledim neyse ki gerekli temizlikleri ve yedeklemeleri yapıp Windows içinden sıfırlayacağım. O sıfırlama yerine nereden gireceğim ve ekstra olarak sıfırlandıktan sonra neyin driverlarını kurmam lazım?

YouTube'da detaylı bir şekilde anlatım videolarını bulabilirsin ben oradan uğraşarak yapmıştım.

Ayarlardan gelişmiş başlangıç yap. Daha sonra orada sıfırla tarzı bir şey vardır. Ardından dosyaları koru dersin. Bu kadar.
(Açıkçası virüs yediysen direkt format atmanı tavsiye ederim. Eğer yapmaya karar verirsen yardımcı olurum fotoğraflarını at.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sıfırlamak yerine format at. Sıfırlamak sandığınız gibi bir şey değil.

Tüm dosyaların kaldırıldığı sıfırlamayı yapacaktım.

Arama yerine sıfırla yazın sonra da ilk çıkana basıp gerekli yönergeleri takip ederek sıfırlayın. Sürücüler ise ekran ses ve kablosuz ağ sürücülerini kursan yeterli olur gerisini Windows Update yapar.
USB ile temiz kurulum yapın en temizi o olur.

Arkadaşlar yediğim virüs bu temizlendi dedi fakat gelecek zamanda etkisi çıkar mı yeni yedim büyük ihtimalle sildim hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…