Arkadaşlar selamlar, PC'yi sıfırlayacağım 2 yıldır hiç dokunmadım az önce de virüs yemişim hemen temizledim neyse ki gerekli temizlikleri ve yedeklemeleri yapıp Windows içinden sıfırlayacağım. O sıfırlama yerine nereden gireceğim ve ekstra olarak sıfırlandıktan sonra neyin driverlarını kurmam lazım?
Windows 10'da Yeni Başlangıç kişisel verilerinizi ve çoğu Windows ayarını zarar görmekten koruyarak Windows için temiz bir yeniden yükleme ve güncelleştirme gerçekleştirmenize olanak sağlar.
Arkadaşlar selamlar, PC'yi sıfırlayacağım 2 yıldır hiç dokunmadım az önce de virüs yemişim hemen temizledim neyse ki gerekli temizlikleri ve yedeklemeleri yapıp Windows içinden sıfırlayacağım. O sıfırlama yerine nereden gireceğim ve ekstra olarak sıfırlandıktan sonra neyin driverlarını kurmam lazım?
Ayarlardan gelişmiş başlangıç yap. Daha sonra orada sıfırla tarzı bir şey vardır. Ardından dosyaları koru dersin. Bu kadar.
(Açıkçası virüs yediysen direkt format atmanı tavsiye ederim. Eğer yapmaya karar verirsen yardımcı olurum fotoğraflarını at.)
Arama yerine sıfırla yazın sonra da ilk çıkana basıp gerekli yönergeleri takip ederek sıfırlayın. Sürücüler ise ekran ses ve kablosuz ağ sürücülerini kursan yeterli olur gerisini Windows Update yapar.
USB ile temiz kurulum yapın en temizi o olur.