S slayer7979 Kilopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 33 5 Mart 2023 #1 Her şeyi kaldırı seçersem sadece Windows'un yüklü olduğu disk mi silinir yoksa 2. SSD de silinir mi? Not: Windows 11'den gene Windows 11'e geçiyorum. Pardon artık ayarlardan sıfırlanıyormuş. Görüntü videodan almıştım, ayarlardan sıfırlayacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2023
Her şeyi kaldırı seçersem sadece Windows'un yüklü olduğu disk mi silinir yoksa 2. SSD de silinir mi? Not: Windows 11'den gene Windows 11'e geçiyorum. Pardon artık ayarlardan sıfırlanıyormuş. Görüntü videodan almıştım, ayarlardan sıfırlayacağım.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.623 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #2 Temiz Kurulum yapın bence dahada iyi olur. Ama Driver yedek almayı unutmayın.
AYDNd Kilopat Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 1.509 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2023 #3 İlk seçenek halihazırdaki dosyalarınızı saklar.İkinci seçenek sıfırdan temizkurulum yapar ve tüm dosyaları siler.Kurulum sırasında hangi diske kurulum yapacaksanız o diski seçerseniz 2.ssd ye bır sorun olmaz.
İlk seçenek halihazırdaki dosyalarınızı saklar.İkinci seçenek sıfırdan temizkurulum yapar ve tüm dosyaları siler.Kurulum sırasında hangi diske kurulum yapacaksanız o diski seçerseniz 2.ssd ye bır sorun olmaz.
theformul Megapat Katılım 4 Ağustos 2015 Mesajlar 300 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Mart 2023 #4 Ayarlar içinden sıfırlamayı çalıştırın her şey açık açık yazıyor kolayca yaparsınız.