eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 17 Haziran 2021 #1 1. Öncelikle alt kısımdaki tarihe sağ tıklıyoruz. 2. Açılan pencerede buraya tıklıyoruz ve önümüze ayarlar açılıyor. (Etkinleştirilmemiş Windows saldırısına uğradım.) 3. Buradan language bölümüne giriyoruz. 4. Language bölümüne girdikten sonra, add a languagea tıklıyoruz. 5. Buraya turkish yazıp, Türkçeyi seçiyoruz ve Next diyerek devam ediyoruz. 6. Önümüze çıkan tüm seçenekleri seçerek installa tıklıyoruz. 7. İndirmenin tamamlanmasını bekliyoruz. 8. Tamamlandıktan sonra önümüzde böyle bir şey çıkıyor, yes, sing out nowa tıklayıp oturumumuzdan çıkıp yeniden giriyoruz. 9. Her şey doğru bir şekilde ilerlediyse Windows 11'imiz artık yarı Türkçe olmuş oluyor.
1. Öncelikle alt kısımdaki tarihe sağ tıklıyoruz. 2. Açılan pencerede buraya tıklıyoruz ve önümüze ayarlar açılıyor. (Etkinleştirilmemiş Windows saldırısına uğradım.) 3. Buradan language bölümüne giriyoruz. 4. Language bölümüne girdikten sonra, add a languagea tıklıyoruz. 5. Buraya turkish yazıp, Türkçeyi seçiyoruz ve Next diyerek devam ediyoruz. 6. Önümüze çıkan tüm seçenekleri seçerek installa tıklıyoruz. 7. İndirmenin tamamlanmasını bekliyoruz. 8. Tamamlandıktan sonra önümüzde böyle bir şey çıkıyor, yes, sing out nowa tıklayıp oturumumuzdan çıkıp yeniden giriyoruz. 9. Her şey doğru bir şekilde ilerlediyse Windows 11'imiz artık yarı Türkçe olmuş oluyor.
Meteret Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 379 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2021 #2 Hocam güzel rehber olmuş, emeğine sağlık. Türkçe (Kıbrıs) gördüm orada, ne gibi farklar var merak etmedim değil. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2021
Hocam güzel rehber olmuş, emeğine sağlık. Türkçe (Kıbrıs) gördüm orada, ne gibi farklar var merak etmedim değil. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 17 Haziran 2021 #3 Meteret dedi: Hocam güzel rehber olmuş, emeğine sağlık. Türkçe (Kıbrıs) gördüm orada, ne gibi farklar var merak etmedim değil. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Daha aksanlı harfler falan değişiyor ama sonuçta Türkçe.
Meteret dedi: Hocam güzel rehber olmuş, emeğine sağlık. Türkçe (Kıbrıs) gördüm orada, ne gibi farklar var merak etmedim değil. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Daha aksanlı harfler falan değişiyor ama sonuçta Türkçe.
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.176 Makaleler 2 Çözümler 41 17 Haziran 2021 #4 Meteret dedi: Türkçe(Kıbrıs) gördüm, orada ne gibi farklar var merak etmedim değil. Genişletmek için tıkla... Birisi normal Türkçe, diğeri de Kıbrıs Türkçesi diye düşünüyorum.
Meteret dedi: Türkçe(Kıbrıs) gördüm, orada ne gibi farklar var merak etmedim değil. Genişletmek için tıkla... Birisi normal Türkçe, diğeri de Kıbrıs Türkçesi diye düşünüyorum.
Meteret Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 379 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2021 #5 eyre dedi: Birisi normal Türkçe, diğeri de Kıbrıs Türkçesi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O kadarını bende anladım hocam. NightWist dedi: Daha aksanlı harfler falan değişiyor ama sonuçta Türkçe. Genişletmek için tıkla... Aksan farkını biliyorum. Windows üzerinde ne değişiyor diye merak etmiştim. Harf değiştiğini bilmiyordum teşekkür ederim.
eyre dedi: Birisi normal Türkçe, diğeri de Kıbrıs Türkçesi diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... O kadarını bende anladım hocam. NightWist dedi: Daha aksanlı harfler falan değişiyor ama sonuçta Türkçe. Genişletmek için tıkla... Aksan farkını biliyorum. Windows üzerinde ne değişiyor diye merak etmiştim. Harf değiştiğini bilmiyordum teşekkür ederim.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 17 Haziran 2021 #6 Meteret dedi: O kadarını bende anladım hocam. Aksan farkını biliyorum. Windows üzerinde ne değişiyor diye merak etmiştim. Harf değiştiğini bilmiyordum teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Mesela kurt sözcüğü gurd oluyor Türkçe biliyorsan anlarsın.
Meteret dedi: O kadarını bende anladım hocam. Aksan farkını biliyorum. Windows üzerinde ne değişiyor diye merak etmiştim. Harf değiştiğini bilmiyordum teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Mesela kurt sözcüğü gurd oluyor Türkçe biliyorsan anlarsın.
Meteret Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 379 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2021 #7 NightWist dedi: Mesela kurt sözcüğü gurd oluyor Türkçe biliyorsan anlarsın. Genişletmek için tıkla... Türkçe biliyoruz hocam doğal olarak. Teşekkür ederim.
NightWist dedi: Mesela kurt sözcüğü gurd oluyor Türkçe biliyorsan anlarsın. Genişletmek için tıkla... Türkçe biliyoruz hocam doğal olarak. Teşekkür ederim.
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 17 Haziran 2021 #8 Meteret dedi: Hocam güzel rehber olmuş, emeğine sağlık. Türkçe (Kıbrıs) gördüm orada, ne gibi farklar var merak etmedim değil. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sonunda Dünya KKTC'yi tanımış mutlu oldum. Arada bir fark yok. English (USA) ve English (England) gibi işte.
Meteret dedi: Hocam güzel rehber olmuş, emeğine sağlık. Türkçe (Kıbrıs) gördüm orada, ne gibi farklar var merak etmedim değil. Bilen varsa aydınlatırsa sevinirim. Genişletmek için tıkla... Sonunda Dünya KKTC'yi tanımış mutlu oldum. Arada bir fark yok. English (USA) ve English (England) gibi işte.
Meteret Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 379 Makaleler 1 Çözümler 3 17 Haziran 2021 #9 oyunlkrali58 dedi: Sonunda Dünya KKTC'yi tanımış mutlu oldum. Arada bir fark yok. English (USA) ve English (England) gibi işte. Genişletmek için tıkla... KKTC'nin biraz da olsa tanınmış olması beni de mutlu etti.
oyunlkrali58 dedi: Sonunda Dünya KKTC'yi tanımış mutlu oldum. Arada bir fark yok. English (USA) ve English (England) gibi işte. Genişletmek için tıkla... KKTC'nin biraz da olsa tanınmış olması beni de mutlu etti.
Dean.308 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 2.893 Çözümler 8 Yer Ohio 17 Haziran 2021 #10 Windows 11 Single Language kuran ben bunu görünce sinirlendi.