NeganTR Centipat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #1 Windows 10 çıktığı zaman direkt sitesindeki bir ISO programını çalıştırıp yükseltmiştim yine aynı mı olacak yoksa Windows Update ile mi gelecek?
Windows 10 çıktığı zaman direkt sitesindeki bir ISO programını çalıştırıp yükseltmiştim yine aynı mı olacak yoksa Windows Update ile mi gelecek?
metin2oynuyorum Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.511 Makaleler 3 Çözümler 5 4 Ekim 2021 #2 NeganTR dedi: Windows 10 çıktığı zaman direkt sitesindeki bir ISO programını çalıştırıp yükseltmiştim yine aynı mı olacak yoksa Windows Update ile mi gelecek? Genişletmek için tıkla... Temiz bir kurulum yapmak istiyorsan ISO ile yüklemen daha sağlıklı olur.
NeganTR dedi: Windows 10 çıktığı zaman direkt sitesindeki bir ISO programını çalıştırıp yükseltmiştim yine aynı mı olacak yoksa Windows Update ile mi gelecek? Genişletmek için tıkla... Temiz bir kurulum yapmak istiyorsan ISO ile yüklemen daha sağlıklı olur.
4 420645 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.859 Çözümler 20 4 Ekim 2021 #3 Update ile gelecek, isteyen ISO dosyası ile temiz kurulum yapabilecek.
knozhupgrade Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 187 Çözümler 3 4 Ekim 2021 #4 ISO ya kurup beta sürümü yayınlanmış durumda. Yarın sanırsam orjinal sürüm yayınlanıcak. Update ile ilgili bir açıklama henüz mevcut değil.
ISO ya kurup beta sürümü yayınlanmış durumda. Yarın sanırsam orjinal sürüm yayınlanıcak. Update ile ilgili bir açıklama henüz mevcut değil.
NeganTR Centipat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2021 #5 Peki TR saatiyle muhtelemen kaçta gelir?
knozhupgrade Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 187 Çözümler 3 4 Ekim 2021 #6 NeganTR dedi: Peki TR saatiyle muhtelemen kaçta gelir? Genişletmek için tıkla... 5 Ekim güncelleme almaya başlayacağı tarih, 2022'de de devam edeceği söyleniyor.
NeganTR dedi: Peki TR saatiyle muhtelemen kaçta gelir? Genişletmek için tıkla... 5 Ekim güncelleme almaya başlayacağı tarih, 2022'de de devam edeceği söyleniyor.
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.204 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Ekim 2021 #7 knozhupgrade dedi: 5 Ekim güncelleme almaya başlayacağı tarih, 2022'de de devam edeceği söyleniyor. Genişletmek için tıkla... ISO ile yükseltme yapılabiliyor ISO'ya bilgisayarda çift tıklayıp setup dosyasını açarak.
knozhupgrade dedi: 5 Ekim güncelleme almaya başlayacağı tarih, 2022'de de devam edeceği söyleniyor. Genişletmek için tıkla... ISO ile yükseltme yapılabiliyor ISO'ya bilgisayarda çift tıklayıp setup dosyasını açarak.
Balgruuf the Greater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 1.256 Çözümler 15 4 Ekim 2021 #9 Mrtotc dedi: Oem key'ler patlar mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hele OEM ise gömülüdür zaten, aynı şekilde RETAİL olanlarda da sıkıntı olmaz. Microsoft hesabına da bağlı ise sorun çıkması imkansız.
Mrtotc dedi: Oem key'ler patlar mı ? Genişletmek için tıkla... Hayır. Hele OEM ise gömülüdür zaten, aynı şekilde RETAİL olanlarda da sıkıntı olmaz. Microsoft hesabına da bağlı ise sorun çıkması imkansız.