Windows 11 nasıl yüklenir?

''Bilgisayar desteklemiyor ise:'' kısmındaki adımları uygulayınız.

Eskiden regedit ile yapılıyordu şimdi düzeltmişler.

tpm.msc yazınca bir şey olmadı BIOS'u bilmiyorum.

tpm.msc de bu yazı görünüyor mu?

Ayrıca BIOS'un UEFI olup olmadığını çalıştıra msinfo32 yazıp BIOS Modu kısmından bakabilirsiniz.

Hocam ben yapmak istiyorum ama ailem biz yapamayız sorun çıkar bilgisayarcıya götürelim o yapsın diye ısrar ediyor.

Ailenize söyleyin bilgisayarcı emin olun ki işlemciyi falan çalar. Çok istiyorlarsa bilgisayarın servisine götürsünler.

Hocam ben yapmak istiyorum ama ailem biz yapamayız sorun çıkar bilgisayarcıya götürelim o yapsın diye ısrar ediyor.

Ailenizi kesinlikle dinlemeyin. Adımları uygulamanız yeterli. Boşuna bilgisayarcıya para vermeyin. en az 1 saat veya 1.5 saat sürecektir.

tpm.msc de bu yazı görünüyor mu?

Eki Görüntüle 1460253

Ayrıca BIOS'un UEFI olup olmadığını çalıştıra msinfo32 yazıp BIOS Modu kısmından bakabilirsiniz.
Açtığım bir diğer konudaki hatadan dolayı tpm yi açamıyorum o yüzden windows 11 nasıl kurulur adlı konuyu açtım

Ailenizi kesinlikle dinlemeyin. Adımları uygulamanız yeterli. Boşuna bilgisayarcıya para vermeyin. En az 1 saat veya 1.5 saat sürecektir.

Hatasız kursam bile izinsiz kurduğum için yine kızarlar ama çok teşekkürler cevap için izin verirlerse kuracağım hocam yardımlar için sağ olun.

Açtığım bir diğer konudaki hatadan dolayı tpm yi açamıyorum o yüzden windows 11 nasıl kurulur adlı konuyu açtım

Fotoğraf da ki yazı 2.0 değilse TPM desteklemiyor sizin bilgisayarınız. @Leon Dayı'nın dediği şeyleri yapın, Kesinlikle olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…