Windows 11 nasıl yüklenir?

Bu arada USB den kurulum yapmadan önce başka bir USB veya Bulut sistemlerinden dosyalarınızı yedekleyin. Zira USB de ki veriler yok olacak ve sistem de ki verileriniz gidecek.

Desteklediği halde öyle yaparsam sorun olur mu?

Olur mu onu bilmiyorum ama onu sadece Desteklemesse yapın.

Siz ailenizi boş verin. Verdiğim adımları uygulayın kesinlikle sorun çıkmayacak. Ailenizin sizinle gurur duyması gerekiyor.

Siz ailenizi boş verin. Verdiğim adımları uygulayın kesinlikle sorun çıkmayacak. Ailenizin sizinle gurur duyması gerekiyor.
Peki hocam ev boş iken yapacağım .d

Tamamdır hocam cevap veren herkese teşekkür ederim.

Peki hocam ev boş iken yapacağım. D

Ben bizzat denedim sorun yaşamıyorsunuz. Windows'ta ki gereksinimleri kaldırıyorsunuz yüklemek için sadece. Windows'u yine normal şekilde kullanabilirsiniz. Gördüğünüz gibi TPM ve güvenli önyükleme yok ama Windows 11 yüklü PC'de.

Bilgisayarınız TPM ve güvenli önyükleme destekliyor mu? Desteklemiyor ise yapınız. Destekliyorsa diğer adımı uygulayınız. Hiçbir sorun çıkmayacaktır.

Destekliyor mu bilmiyorum ki o tpm.msc açamıyorum önceki açtığım konudaki hatadan bakamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…