Windows 11 ne durumda?

Windows 11'den korkmuyorum, zaten geçmek istiyorum. Ama son zamanlarda Windows 11 işletim sistemi olan sistemlerde yüksek ram kullanımı konuları çoğalmaya başladı. Tabii, işletim sistemi ile alakalı olduğu kesin değil.

Discord Google ve oyun güncelleniyor Google'da 2 sekme açık 4 GB'nin %90'ı kullanılıyor siz 16 GB ile sorunsuz kullanırsınız ben bile bu halde oyun oynayabiliyorsam.

Dosya Ekleri

• 1723298542906.png
    1,8 KB · Görüntüleme: 26
Windows 11'i uzun süredir kullanıyorum 1.5 yıl geçti sanırım. Eski 6 GB bellek ve 1 GB ekran kartı olan cihazımda bile kullandım. İlk zamanlarda kötüydü. Oyunlarda mavi ekran, donma, çökme, kasma, ekranda yırltılma gibi. 22H2 sürümü itibarıyla sorunların çoğu düzeltildi 23H2 ve 24H2 bana göre cilalama, güzelleştirme ve kalan hataları azaltmaya yönelik güncellemeler oldu. RAM konusunda ise hala düzeltilmiş değil. Google Chrome açıkken daha kötü oluyor. Sanal bellek ayarını düzgün yaparsanız yetersiz bellek hataları önemli oranda azalacaktır. Tercih sizin. Ek olarak HDD ile kullananlar arkadaşların yavaşlık şikayetlerini dikkate almayın bence. Çünkü Windows 11 SSD gerektiren bir işletim sistemi.

Arkadaşlar Rufus ayarları otomatik yapıyor mu? Bu zaman kadar eski sistemim olduğu için bilmiyorum. H510M-K'da Secure Boot ve TPM 2.0 var mı?

Yazdırmadan önce seçenekler çıkıyor. Tavisyem gereksinimleri kaldır tikini açın. Microsoft hesabı gereksinimi kaldır ve aynı bölge ve dil ayarlarını kullan seçeneklerini açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…