e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 29 Aralık 2021 #11 Sardunya dedi: Yarın deneyeceğim, ne kadar sürdüğünü yazarım. Olmadı bitmezse risk alıp PC'yi açık bırakacağım yapacak bir şey yok. Teşekkür ediyorum, iyi geceler diliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bütün güncelleme ve sürücülerin yüklenmesi dahil üç buçuk saat süreceğini sanmam hocam. Rica ederiz, iyi geceler.
Sardunya dedi: Yarın deneyeceğim, ne kadar sürdüğünü yazarım. Olmadı bitmezse risk alıp PC'yi açık bırakacağım yapacak bir şey yok. Teşekkür ediyorum, iyi geceler diliyorum. Genişletmek için tıkla... Ben bütün güncelleme ve sürücülerin yüklenmesi dahil üç buçuk saat süreceğini sanmam hocam. Rica ederiz, iyi geceler.
Sardunya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 453 Çözümler 2 29 Aralık 2021 #12 8 buçuk gibi başlattım ve saat şu an 9'da masaüstüne geldim.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.892 Makaleler 5 Çözümler 155 29 Aralık 2021 #13 Sardunya dedi: 8 buçuk gibi başlattım ve saat şu an 9'da masaüstüne geldim. Genişletmek için tıkla... Sürücülerin ve güncellemelerin yüklenmesi ne kadar sürdü?
Sardunya dedi: 8 buçuk gibi başlattım ve saat şu an 9'da masaüstüne geldim. Genişletmek için tıkla... Sürücülerin ve güncellemelerin yüklenmesi ne kadar sürdü?
Sardunya Hectopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 453 Çözümler 2 29 Aralık 2021 #14 e.n.e.s dedi: Sürücülerin ve güncellemelerin yüklenmesi ne kadar sürdü? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam.
e.n.e.s dedi: Sürücülerin ve güncellemelerin yüklenmesi ne kadar sürdü? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam.