Windows 11 ne zaman çıkacak?

Ömer Öztürk23

Hectopat
Daha fazla  
Windows 11 5 Ekim'de cıkacak dıyorlar. Ancak 5 Ekim'de cıktıgı zaman Windows guncelemesınden yapabılecek mıyız?

Zaten Insider ile kullanabiliyorsunuz, 5 Ekim tarihinde tam sürümü çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

5-6 Ekim arası olabilir.

Arkadaşlar bana düşmez ama W11 çıktığında direkt yüklemeyin, tam sürüm bile olsa nihai olmasını bekleyin.

Arkadaşlar bana düşmez ama W11 çıktığında direkt yüklemeyin, tam sürüm bile olsa nihai olmasını bekleyin.

İlk çıktığı andan beri Insider'dayım. Windows 10 gibi her güncellemede trilyon tane hata ile gelmiyor. Zaten Microsoft'un kendisi de bundan bahsediyor. Performans olarak zaten Windows 10'dan bayağı iyi. CPU ve GPU Benchmark testlerinde Windows 11'de 10'a kıyasla daha iyi bir sonuç alıyorum.

tam sürüm bile olsa nihai olmasını bekleyin
Nihai: Türk Dil Kurumu'na bakıldığında nihai kelimesi ‘sonuç’ ya da ‘son’ anlamlar taşımaktadır. Zaten çıkan sürüm nihai sürüm olacak. Dolayısıyla cümleniz anlamsız. Insider üzerinde bile bu kadar performanslı bir işletim sistemine genel olarak geçebilirsiniz. Zira NVIDIA bile sürücülerini güncelledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…