Windows 11 ne zaman düzelir?

453476

Megapat
Makaleler
1
İyi günler.

Windows 11 çıktı çıkalı bayağı bir şikayet alıyor. Haliyle yeni bir işletim sistemi ve gayet normal. Peki ne zaman düzelir bu sorunlar? Tahminleriniz nelerdir? Geçmek için sabırsızlanıyorum çünkü birçok yeni özellik mevcut.

@Recep Baltaş.

AMD işlemci kullanıyorum bu arada.

Yani ben hiçbir sıkıntı yaşamıyorum hatta Windows 10'a göre bence daha stabil çalışıyor.

Hocam ben bugün kurdum hatta desteklenmeyen bir sisteme kurdum çok da iyi performans aldım.

Bende AMD kullanıyorum daha bir sıkıntı yaşamadım hiç.

Kişiden kişiye farklılık gösteren bir işletim sistemi kiminde sorunsuz çalışıyor kiminde çok sorunlu bence 1 yıla stabil olur benim tahminim bu yönde.

Yaklaşık 1 ay önce Windows 10'a geri döndüm nedeni ise Valorant.
Valorantı 5:4 oynuyorum ve inanılmaz şekilde ALT+TAB bugu var.
Ekrana tıklayınca masaüstüne felan geri atıyor.
Düzeldi mi bilmiyorum.

Çıktığı günden beri kullanıyorum tek sorun arama kısmının buga girmesiydi onu da düzelttiler sanırım, 1 aydır sorun yok. Performans konusunda Windows 10'dan bir, iki tık daha iyi gibi.

Yaklaşık 1 ay önce Windows 10'a geri döndüm nedeni ise Valorant.
Valorantı 5:4 oynuyorum ve inanılmaz şekilde ALT+TAB bugu var.
Ekrana tıklayınca masaüstüne felan geri atıyor.
Düzeldi mi bilmiyorum.
Valorant gibi bir oyun için uğraşmaya değmez bence.

Gerçekten garip bir şekilde kişisel olarak değişiyor performans. Ben geçtim 11'e fakat geri döndüm. 10 kesinlikle daha akıcı benim sistemimde. 5600H + 3060 sistemim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…