Windows 11 neden kullanılıyor?

Niye bu kadar tartışıldı bilmiyorum ama elinde sonunda Windows 10'un desteği bitecek ve uygulamalarda haliyle Windows 10'a desteğini kesecek. Ve mecbur Windows 11'e geçeceğiz.
Daha ne kadar Windows 10 kullanacaksınız?

Driverların sıkıntılı o zaman. Herkesin bilgisayarına bir anda gökten zembille inmiyor o performans. Bence kendi sistemini kendi deneyimlerine göre yargıla.
Driverlar nasıl sıkıntılı olacak? Win 10'da sıkıntılı değildi de 11'de mi sıkıntılı oldu? BIOS sürümüm güncel, ekran kartı sürücülerim güncel. Diğer tüm sürücüler de güncel. Allah aşkına savunmayın artık şu çöpten işletim sistemini.

Niye bu kadar tartışıldı bilmiyorum ama elinde sonunda Windows 10'un desteği bitecek ve uygulamalarda haliyle Windows 10'a desteğini kesecek. Ve mecbur Windows 11'e geçeceğiz.
Daha ne kadar Windows 10 kullanacaksınız?
Windows 10 tarihi eser, 8.1 milattan kalma.
Hâlâ bu ikisini öneriyorlar. Dalga geçer gibi.
Windows 11 kullanacaksın, kullanmazsan OS X veya Linux kullanacaksın. 8/8.1 ve 10 gibi yarım yamalak sistemleri kullanmayın.

Arkadaşlar işin gerçek tarafı, yorumlarda w10 kullanıcılarının çoğunun windows 11 güncel versiyonunu kullanmadığı aşikar, neden windows 11 bu kadar kötüleniyor onu da anlamak güç . Windows 11'de güncel olarak herhangi bir sorun bulunmuyor, yeni nesil ve daha güncel bir windows varken, parçalar uygunsa neden 10'da kalınır bu da ayrı bir mesele. Ram kullanımında ise windows 10 ile aralarında herhangi uçurum bir fark göremedim, tarayıcı - steam - discord açık halde ram kullanımı 5GB.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    51,2 KB · Görüntüleme: 55
Orijinal sürümde yaşanan kararsızlıklar ve hataların tamamı, "Windows 11 2022 Güncellemesi" ve "Windows 11 2022 Güncellemesi için Moment Güncellemeleri" ile neredeyse çözüldü. Yani 2022 Güncellemesi (22H2), Windows 10 sürüm 22H2 kadar kararlı çalışıyor. Kişisel olarak söylemem gerekirse Windows 11 imzalı Insider Preview derlemeleri, neredeyse Windows 10 kadar kararlı çalışıyor.

Windows 11'in performansı, geçip geçmeme konusu genel olarak keyfe bağlı olunan bir duruma geldi. Yani Windows 10 arayüzünden sıkıldıysanız ve modern bir arayüz kullanmak istiyorsanız Windows 11'e geçebilirsiniz.

Windows 10 tarihi eser, 8.1 milattan kalma.
Hâlâ bu ikisini öneriyorlar. Dalga geçer gibi.
Windows 11 kullanacaksın, kullanmazsan OS X veya Linux kullanacaksın. 8/8.1 ve 10 gibi yarım yamalak sistemleri kullanmayın.

Hocam Windows 11'i sızdırılığından beri kullanıyorum ancak Windows 10'un kalbimizdeki yeri ayrıdır.

Windows 11 21H2 gibi. Bende gayet stabil çalışıyor.

Benim ekran kartım kötü olmasına rağmen gayet iyi performans alıyorum 8 GB RAM boşta 1.4 GB RAM kullanımı aşırı iyi performans veriyor pencereli oyunlarda FPS'de ciddi artış var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…