Windows 11 neden Microsoft'da pahalı?

Hocam internette satılan keyler alınabilir ancak. Microsoft bu durumu fark ederse iptal ediyor keyi.

Duvar kadğını değiştiremezsin ve etkinleştir yazar sağ altta başka bir şey yok.
duvar kadğıdı değiştirilebilir masaüstüne atıp sağ tık duvar kadğıdı olarak kullan derseniz de ben yavaşlamasından korkuyorum bilgisayarın

6000₺ dediğin Windows'un asıl perakende fiyatı. Microsoft sana özel lisans sağlıyor.

300₺ dediklerin de ele düşmüş kaçak veya farklı amaçlarla Microsoft'tan alınmış toplu lisanslar, hiçbir götürüsü olmadığı için satıcı ne fiyat koyarsa koysun kar elde ediyor. Uygun fiyatlar cazip geldiği ve alıcısı her zaman olduğu için bu fiyatlara veriliyor.

kaçak derken orjinal değilmi demek oluyo eğer orjinalse yarın bilgisayarı topladıktan sonra alıcam

Kaçak derken orijinal değil mi demek oluyor eğer orijinalse yarın bilgisayarı topladıktan sonra alacağım.

Hocam sağlamlisantan alınan ürün sıkıntı çıkarmıyor ben yıllardır alıyorum gidip'te Microsoft Store'dan almam o kadar fiyata lisans.

Orijinal lisans ama kaçak. Mesela bir üniversite Microsoft'tan cihaz sınırı çok olan veya olmayan bir lisans alıyor, bu lisans el altına düşüyor ve belirli kişilerce ucuz yoldan MAK key olarak satılıyor.

Bazı donanım üreticilerinin lisansları da düşüyor MAK anahtar olarak, bunları girildikten sonra Windows anahtarı değiştirip retail yapıyor kendi kendine falan.

Bir çok farklı senaryo var. Korsan değil ama kaçak, etikliği tartışılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…